| Message |
|
|
|
Bine ai venit! E adevarat, iti trebui mai multe plante... Nu trebuie neaparat sa cumperi din magazine, ptr ca gasesti pe la colegi pe forum.
Despre piatra cea mare si alba, cred ca este calcaroasa si nu se potriveste in acvariul tau care este de apa dulce. Iti albeste apa.
|
 |
|
|
|
Fi bine venit printre noi! Parerea mea despre acvariul tau este ca e prea lipsit de plante, dar sint sigur ca, cu timpul, le vei inmulti. Astfel vei creea un mediu cit mai natural si placut atit pestilor cit si privirii tale...
|
 |
|
|
|
Multumesc! Se poate inchide...
|
 |
|
|
|
Doresc sa cumpar 2-3 pui de Botia doar in Ploiesti. Astept oferte...
|
 |
|
|
|
Si eu am patit-o si nu-mi mai doresc... Finalul la mine a fost decesul masculului. Curios e insa faptul ca era singurul afectat din acvariu. Tot la batranete ma gindisem si eu; dar nici in ziua de azi nu stiu motivul..... Era cel mai frumos si voalat mascul pe care l-am avut. Asta e! Astazi, tot guppy cresc, sunt o ezplozie de culori si vioiciune.
|
 |
|
|
|
Cumpar Cryptocoryne crispatula sau orice planta din aceeasi familie (Cryptocoryne). Sau poate ma indruma cineva pentru achizitionarea unor plante care nu fac parte din meniul carasilor balon. Rog sfaturi de la cunoscatori si de la cei ce au in posesie astfel de pesti. Un acvariu fara plante e destul de inestetic, iar plasticaraie nu se cade sa introduc alaturi de asa minunatii de pesti. Multumesc tuturor deschisi la subiect si ape limpezi va doresc si voua!
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Ma intereseaza achizitionarea unui acvariu de minim 70L, maxim 150-180L. Daca are si capac cu iluminare e si mai bine. Astept oferte....
|
 |
|
|
|
Bine ai venit! Ape limpezi si asteptam prezentarea ta!
|
 |
|
|
|
Si eu as dori, am un coleg chiar din Mizil. Sper sa apuc si eu. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Salut la toata lumea! Am o intrebare pentru cei ce au mai avut asfel de melci. Am cumparat acum 4 saptamani 2 melci pomaceea, nu le cunosc sexele si nici nu am gasit pina acum oua depuse pe marginea acvariului. E posibil sa fie ambii de acelasi sex; insa, ce nu inteleg eu e ca de ceva timp, cam 1-2 ori pe zi, unul din ei se urca pe cochilia celuilalt si sta asa cam 3 minute. Cel calarit incepe si se roteste (stind pe geam), incercind parca sa scape de celalalt. Intrebarea mea este daca aceasta mica lupta e de fapt imperecherea lor sau practic chiar se bat. La cit timp ar depune oua si la ce interval. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Mai este valabil?
|
 |
|
|
|
ai pm
|
 |
|
|
kill wrote:daca vrei am nucus si elodea densa cit vrei tu ,doar treb sa vi sa le ei
daca imi spui un pret si zona unde stai, vedem cum facem. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Ptr Ploiesti stie cineva vreo firma care comercializeaza komatex?
|
 |
|
|
|
Daca esti putin liber, intr-o ora pot ajunge la ConsProiect. Ce zici?
|
 |
|
|
|
De luni imi e greu, ptr ca incep serviciul. mai am liber in aceasta dimineata si in weekend. De aceste plante pe care t-i le-as fi oferit ca schimb, nu ma vait, ptr ca cel care m-i le-a vindut mi-a dat mai mult decit am platit, dar daca vrei t-i le platesc.
|
 |
|
|
|
Te voi contacta in weekend, cit despre schimb nu prea am ce, ca sint la inceput de drum, dar poate ai o idee. Iti pot oferi 4-5 puiuti de Cryptocoryne affinis. Cred ca asa ii spune. Sint niste plante dragute. Ne auzim si ... multumesc!
|
 |
|
|
|
Valabil...
|
 |
|
|
|
Dupa cum spune si titlul, as dori sa cumpar citeva poturi de moss in Ploiesti. Ma intereseaza si alte plante de acvariu... astept propuneri
|
 |
|
|