| Message |
|
|
|
Cred ca e vorba de ancistrusi, dar m-i se pare cam mare marimea pentru femele... Daca pui niste poze, poate ajungem la o întelegere. Astept oferta pe pm, multumesc!
|
 |
|
|
|
În primul rînd, trebui tinut cont de marimea acvariului: 50 L, deci pesti mari nu poti baga si nici multi. Poti baga guppy, xipho, neoni sau alte specii usor de întretinut ptr începatori, dar evita suprapopularea. Plante: cryptocoryne, sagitaria, egeria densa, etc... Totul depinde de tine si ce anume îti doresti.
Numai bine!
|
 |
|
|
|
Atunci cred ca este calcaroasa... Totusi, spune-ne daca te-ai orientat la viitorii locatari, va fi un acvariu plantat?
|
 |
|
|
|
Bine-ai venit! Dragut Bettanul, sa-ti traiasca mult si sanatos, dar schimba-i acvariul. Sa nu te grabesti sa-l bagi imediat in noua casa, citeste inainte despre ciclarea acvariului.
Numai bine!
|
 |
|
|
|
La ce spui tu Tuf... poti face proba cu otet, Daca sfaraie, este calcaros, daca nu, e ok!
|
 |
|
|
|
Tetra negru sau vaduva cum i se mai spune...
|
 |
|
|
|
Daca anuntul mai este valabil, as fi interesat de cîteva fire... Multumesc! Astept un pm...
|
 |
|
|
|
Din cîte stiu eu, sau ma rog...: din cîte am citit, la unele specii de pesti, temperatura si ph-ul apei au un rol destul de important, influentînd la nastere, numarul de femele sau de masculi... Nu stiu daca si în cazul guppylor se aplica teoria.
Acest raspuns poate fi eronat, (nu am testat niciodata), deci, îmi cer scuze anticipat!
|
 |
|
|
|
Foarte interesant proiectul, e de urmarit. Felicitari!!!
|
 |
|
|
|
Întrucît anuntul a aparut cam tîrziu, iar între timp am achizitionat plantele, rog un admin sa închida topicul. Multumesc de gazduire!
|
 |
|
|
|
Cumpar 1-2 tufe maricele de Microsorum pteropus, Anubias barteri si cateva fire de Hydrocotyle leucocephala. Astept propuneri...
|
 |
|
|
|
Se poate inchide... multumesc de gazduire!
|
 |
|
|
|
Cumpar rasbora hengeli (Trigonostigma hengeli), 6-8 buc, de preferat din Ploiesti. Astept oferte...
Acestia sint inculpatii.... a nu se confunda cu rasbora arlechin...
|
 |
|
|
|
Scot spre vanzare cca 50 ancistrusi dolichopterus de aproximativ 3 cm. Pentru mai multe bucati, se ofera discount... detalii pm. Prefer vanzarea lor in Ploiesti.
|
 |
|
|
|
E bine ca ai scos plasticul din acvariu. Pentru inceput nu arata rau, ba chiar ma amuz ptr ca asa arata si al meu cind eram la inceput... Acum arata cam asa... dar e alt acvariu.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit! Plante o sa gasesti multe prin Ploiesti pe la colegii de pe forum, mai ales ca nu stai chiar asa departe... Guppy, poate am sa-ti dau chiar eu.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit! Asteptam si ceva detalii despre proiectul tau...
|
 |
|
|
|
Da, nu stiu ce sa-ti spun, mai asteapta pareri...
|
 |
|
|
|
Daca acesta este aproape de pietris, nu este problema, din contr?. Toat? mizeria se depune pe fundul acvariului, deci absorb?ia va fi mai eficient?. Nu ar strica daca ne-ai spune în?l?imea acvariului si cea a filtrului....
|
 |
|
|
|
Salut, salut! Cred ca la ce spui tu guppy-endler incolor, sint de fapt 2 femele de guppy. De aceea lipsa coloritului...
|
 |
|
|