| Message |
|
|
|
Am mai avansat pu?in cu proiectul.Situatia picioarelor nu mi pare atât de sumbra, am b?gat ni?te scânduri de 2 cm grosime sub ele ?i e în regul?.acvariul este foarte stabil si aranjat la poloboc.f?r? picioare la stand aveam diferen?a de nivel,peste 1 cm
|
 |
|
|
sunt gelos pe radacina ta,arata tare bine  succes cu noul proiect
|
 |
|
|
|
Ofer spre vânzare 2 masculi de otopharinx lithobates pe la 5 6 cm.La mine s a ales un dominant iar ceilal?i tre sa plece.Valabil doar pentru Bucuresti.(sau schimb cu cyrtocara moori de aceea?i dimensiune)
Pret:25 lei/buc
|
 |
|
|
|
Poze recente,de azi. ps:vreau sa vand 1 sau 2 masculi de otopharinx lithobates ,s a ales deja un dominant,restul tre sa plece.pentru doritori,vorbim în privat.
|
 |
|
|
|
Poze de acum o luna,o s? revin curând cu poze recente
|
 |
|
|
Pai situa?ia e un felul urm?tor,mai am un acvariu de 250 litri juwel în care apa este mai sus în partea dreapt? cu peste 1 cm  )atât de înclinat sta acvariul,iar produc?torii s au gandit sa puna picioare de plastic la stand... . Am zis s? scap de stresul asta ?i s? pun picioare reglabile,si sub ele s? pun scânduri mai grosute.dac? o s? fie problema in timp scap de ele ?i gata,bag flexul în piulitele groase care ?in ?uruburile ?i pun direct jos standul de metal
|
 |
|
|
total de acord  ) Multumesc!
|
 |
|
|
Multumesc multumesc! La proiectul ala doar am ajutat un prieten bun dar am pus atat suflet ca as putea considera ca e si al meu  ) o sa postez si acolo poze curand.
|
 |
|
|
eu m-am gandit la 3 scanduri puse cum spune koala,cate una la fiecare 2 picioare , si late cam cat spui tu 10-15cm.Legat de iluminat exact ce spui tu vroiam a fi a doua varianta,leduri sau becuri led in niste lampi gen ikea,si plasa ca de "halau" sau "minciog" sa nu sara pestii,dar aici e problema condensului in camera (fiind foarte mica) si mai e problema luminii disipate prin camera.daca vreau sa vad un film din pat probabil voi fi orbit de tot  )
|
 |
|
|
|
Multumesc koala,cred ca o sa incerc sa fac un capac,si sub el sa bag lampa de la juwel pentru iluminat.O sa ma interesez daca ma costa mult materialele pentru el si atunci o sa ma decid 100%. Cam tot proiectul asta o sa fie "low cost" dar sa arate si bine.
Picioarele banuiesc ca or sa tina pentru ca sunt destul de tapene , mi -e frica totusi cu parchetul din camera sa nu fie problema,fiind polistiren extrudat de 2 cm sub el. Ma gandesc sa bag sub picioare niste bucati de lemn sau ceva...
|
 |
|
|
|
Salutare din nou!
Am revenit de data asta cu un nou proiect:
-Acvariu 150cm x 55cm x 55cm , sticla de 10mm ,fund dublu si intaritoare pe lungime si una in H.
-Stand metalic din teava de 40x40x3 mm cu 6 picioare reglabile pe surub de 12 mm(am ales picioare reglabile pentru ca nu am nici o zona dreapta in camera)
-filtrare 2 fluval 404
-iluminat inca nu m-am decis daca sa cumpar lampi suspendate sau sa confectionez un capac
-pesti : ciclide americane si anume red terror,cam 16 bucati,dimensiuni cuprinse intre 2,5 si 4-5 cm
|
 |
|
|
Te-ai lovit  ) ai grija macar sa ii oferi cuiva cu spatiu suficient pentru ei ca ar fi pacat sincer tinand cont cat te-ai chinuit cu ei sa ii cresti.Eu ii mut saptamana viitoare pe ai mei in acvariul mare,e gata si standul metalic.
|
 |
|
|
"sa moara bibi" daca ma culc in seara asta pana nu vad toate pozele puse aici  ) cam care ar fi avantajele si dezavantajele unui acvariu open-top fata de unul clasic cu capac? apropo,nu iti e frica sa nu-ti sara pestii din acvariu?
|
 |
|
|
|
Mie unul imi place cum arata, parca ma faci si pe mine sa imi doresc iluminat cu lampi si becuri led in detrimentul neoanelor,eu inca stau cu acvariul gol pe jos pentru ca nu am gata standul,si la iluminat aveam dubii inca.Multumesc si felicitari!
|
 |
|
|
Vand Background Ekol Amazon pentru acvarii de 120x 50 cm (115cm x 45 cm are backgroundul)
Mentionez ca are un defect si anume ultimele 2 pietre din coltul din dreapta jos(marcate cu rosu) s-au rupt dar au fost lipite ulterior de mine cu silicon prin partea din spate.Prin fata nu se vede defectul.
Pret : 150 lei(valabil doar pentru Bucuresti,pentru provincie doar cu ridicare personala din zona Aparatorii Patriei ,Berceni)
link informativ: http://pepika.ro/decor-ekol-amazon-120-x-50-KRN220700--p176740.html

|
 |
|
|
eu l-as popula cu o colonie de frontose  )
|
 |
|
|
|
cam ce pesti ai vrea sa bagi?arata super acvariul!
|
 |
|
|
eu am reusit acel tip de bonsay intr-un acvariu de 60 litri,il am cred ca de 2 ani  ) christmass moss am pus pe radacina,intr-o luna creste exact ca in poza de mai sus,poti sa il legi cu guta de pescuit pe lemn si gata.nu am nici fertilizare nici lumina puternica asa ca nu e pretentios asta iti zic sigur
|
 |
|
|
nea koala trebea sa bagi un pleco mare mai degraba(cacastorii)  ) eu aveam mai de mult un pleco ce-mi alerga ciortanii prin acvariu desi era mai mic. poate iese totusi ventuza de pe undeva...
|
 |
|
|
poate ne zici si ce vrei sa faci cu pestisorii,poate ai chef de o prajeala,am niste macrou prin frigider  )
|
 |
|
|