[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: smileyface
Forum Index » Profile for smileyface » Messages posted by smileyface
Vand toti pestii: (fac upgrade la un acvariu mai mare si vreau alte specii de pesti)
9 callistusi = 20 lei
14 filigera = 45 lei
5-6 rhodostomus bleheri : 15 lei (sau bonus la cumpararea intregului pachet de pesti)
1 sewellia lineolata = 10 lei
1 apistogramma sp.blue steel = 15 lei (mascul)
6 cory similis (se gasesc cam greu la noi) = 40 lei

Pretul pe intregul pachet de pesti este de doar 100 lei, are prioritate cine ii vrea pe toti iar anuntul este doar pentru Bucuresti.
Tin sa mentionez ca majoritatea preturilor sunt la jumatate fata de pretul cu care i-am achizitionat eu.
o sa iau in calcul si aceasta varianta.multumesc!
astept sa vad ce mai zic si alti colegi
Sunt intr-o dilema,ce filtru intern sa aleg dintre cele de mai jos?am nevoie de unul silentios ,durabil si puternic:
-aqua zonic F1600? http://pepika.ro/filtru-intern-aqua-zonic-f-1600-AQPIF079--p306232.html
-resun sp 2500 ? http://pepika.ro/filtru-intern-aqua-zonic-f-1600-AQPIF079--p306232.html
-sau alt filtru intern incercat de voi
pe unde se gasesc oscari pe la noi?) cand o fi gata acvariul meu cred ca vreau si eu) am vaz ca iti vinzi perechea de red....de ce??!?!?!?! )
asa ceva nu am mai citit pe nici un forum pana acum , am ras putin dar nu era de ras ) imi pare rau pentru ce ai patit totusi,bine ca s-a rezolvat inainte sa incepi sa pui apa in "borcan".bafta cu noul proiect!
se aprinde instant,dar dupa vreo ora incepe sa palpaie rapid,dar nu foarte puternic,cat sa te deranjeze la privit...deci nu cred ca este starterul de vina....nasoala treaba,lampa este clasica juwel, "lipita" toata...nimic la vedere
Multumesc,s-a rezolvat cu problema aceasta,acum vin cu alta problema pentru voi )

Am o lampa juwel de 120 cm si de ceva timp au inceput neoanele sa palpaie,un palpait rapid si "dureros" pentru ochi.Neoanele sunt ca si noi deci nu asta problema.Ce pot face in situatia asta?trebuie desfacuta lampa?a mai incercat cineva sa o desfaca?am vazut ca e lipita bine
sa mai conteste cineva puterea unui uv )
o sa ma duc pe la depozitele de prin zona sa vad preturile si daca debiteaza,vroiam din dedeman ca era mai ok pentru buzunar,dar cum sa le iau la 6 metri de acolo...in ultima faza le tai in bucati de 3 metri si le trimit asa in provincie pe masina)
e exact la jumatatea drumului dintre bucuresti si ploiesti deci nu ma ajuta,nu cred ca transporta ei gratuit la 50 km poate, pentru 3 tevi de 6 metri
alta dilema,cum duc eu de la dedeman (care nu debiteaza teava rectangulara) 3 teava de 6 metri fiecare,pana in provincie(intre bucuresti si ploiesti) la tatal meu sa se ocupe de sudarea standului ?
vad ca din ce in ce mai multi prefera ciclidele americane mari, si acvariile din ce in ce mai mari.in curand cred ca o sa se schimbe numele forumului in acvariumare.ro/forum ) si o sa cuprinda doar ciclidele mari americane,ciclidele mici,si cele africane )
am auzit si eu asta dar cred ca isi face efectul in foarte mult timp,daca tot avem lampi uv la indemana care sa-si faca treaba n-ai de ce sa te complici.
un inceput foarte bun! asteptam poze mai multe
la ce ai prins ciortanii? ) pelete sau boilisuri?
frumos,la final sa atasezi toate pozele intr-un singur replay.ma crezi ca parca as vrea si eu oscari de cand i-am vazut pe ai tai?)
Lasa Danutu ca se face bine,e baiat mare si altfel lupta corpul lui cu ranile,daca era mai mic era problema.Asteptam evolutia puilor de red terror.Poate cu acvariul pe care o sa-l fac curand o sa-mi permit sa tin si eu asa ceva) ne auzim
inca o saptamana si gata. mai dau pestii semne de "imperechere" ?
mergea biotop de balta romaneasca, mormologi, biban soare )
mie mi se par mai in dreapta pestii in a 2-a poza . lasand gluma la o parte am avut si eu de 2 ori apa verde, am scapat de ea dar nu repede,schimburi masive de apa combinate cu lumina stinsa cred ca 2 saptamani) saracii pesti cand au vazut lumina au crezut ca sunt in rai

Forum Index » Profile for smileyface » Messages posted by smileyface
Go to: