[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hans
Forum Index » Profile for hans » Messages posted by hans
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by hans
Tu cati pesti ai in acel "borcan" ? Cat de des schimbi apa ? Ce temperatura ai in acvariu ? Incearca sa fii mai generoasa cu detaliile caci altfel nu o sa te ajunte nimeni ...
Si asi mai vrea sa mai pomenesc de o plantutza - micrantemum umbrosum ....alta planta coolta@porc.. Nu prea vrea sa se faca frumoasa la mine. Creste, frumos, dar, cand ajunge pe la 10-15 cm incepe sa se usuce. Si tot asa. Nu am reusit, cam dupa 1 an de cand am aceasta planta sa o "pacalesc" sa faca o tufa frumoasa.
Apropos de glosso ... a ajuns la mine in acvariu cam acum 3 luni, un buchetel. Am plantat-o cu o penseta, fir cu fir. Mi-a luat cateva ore aceasta operatie. Dupa o saptamana nu se mai vedea mare lucru. Credeam ca am pierdut-o. Dar, spre multumirea mea, cam la 2 saptamani dupa ce am plantat-o, au inceput sa apara din substrat cam din locurile unde o plantasem frunzulite mici. O planta superba. Din pacate, cam la o luna dupa ce mi-am dat seama ca se prinsese cu adevarat, a ajuns sa se sufoce singura si a luat-o in sus, spre lumina. A ajuns cam la 10-15 cm inaltime. Nu prea imi place acest lucru si asi vrea sa o tund. Oare este bine ? A incercat cineva acest lucru ?
Tin minte ca gasisem un articol romanesc despre acest melc... il caut si, daca il mai gasesc, dau un link.
Din pacate nu gasesti acesti melci in dunare ... sau ii gasesti f greu. Eu i-am cautat toamna trecuta si nu i-am gasit .... poate plecasera la v-o carciuam din satul de langa.
carasu wrote:Si..., am uitat sa-ti mai dau un sfat: scoate melcii din acvariu!!!. Transmit foarte multe boli, se vor inmulti la un moment dat, de nu vei stii ce sa mai faci ca sa scapi de ei - am patit-o pe propria piele - se vor da la plante de vei zice ca ai avut invazie de lacuste si cand vor fi multi va fi si inestetic in acelasi timp.

...mai dau si eu un sfat ... si apa ar fii bine sa o scoti din acvariu ... la un moment dat se umple de tot felul de mizerii ....

De ce dai sfaturi aiurea ? smilie
Nu cred ca temperatura apei este problema ta. SI ai mare grija, daca o sa reusesti sa o scazi, sa nu o faci prea brusc.
@Faraonu' bre, ... stiu serverele ca ai pacatuit prea mult si de aia iti apar ceva erori, las-o mai moale cu blestemele tale si du-te pe la o manastire si da o acatiste sa vezi cum o sa-si dea drumu'

Plantuta asta am avut-o si eu ... o planta foarte frumoasa, dar invaziva dupa parerea mea. Am pierdut-o ca si d-l porc, din neglijenta, dand in stanga si in dreapta, fara sa-mi opresc si mie

Singura planta care "m-a facut" pana acum, este nemaipomenita tonina ... cand am adus-o in acvariu, eram la perioada de "tulburel" si saraca nu a gasit un mediu foarte bun la mine - 3 saptamani de intuneric total. A incercat ea sa reziste, ii dadeau muguri la fiecare saptamana ( dupa ce am aprins lumina )....dar pana la urma s-a uscat de tot. Promit sa am mai multa grija de ea, daca reusesc sa mai gasesc.
Da, se pare ca omul vrea sa puna ceva "pamant" sub acel pietris. De ce oare ? Mai ales intr-un acvariu cu discusi?
De ce nu spui clar ceea ce vrei sa faci ?
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index