DONEZ URGENT UN peste de vreo 5 cm lungime, nu stiu cum se numeste pt ca nu i-am retinut numele, dar cine a fost in Animax-ul din Orhideea ..sunt pestii aceia care au ''o tenta''' rozalie , acvariul in care sunt pusi fiind la mijl vitrinei, unul e 22lei buc, parca se numeste ''glosofila'' , oricum numele incepe cu ''G'' , dar pestele e foarte frumos. Cine- doreste trebuie sa vina la Moghiorosh la ceas, (eventual in schimb un pui de anubias, dar nu e obligatoriu....) . Va rog, daca cineva il vrea sa se grabeasca pt ca acum sta intr-un vas f mic, pt ca am incercat sa-l gazduiesc in acvariul mare pt 1zi -doua si era sa fie sfasiat de piranha.... ( initial l-am luat pt ca sa-l fac cadou unui prieten, dar cand i-am vazut acvariul m-am razgandit pt ca f neingrijit ...) ID-ul meu pt messenger este Bobyfontana@yahoo.com -(diseara dupa ora 9 voi intra, arat si o poza cu pestishorul) livrarea nu o pot face decat maine ,.... sau sms pe nr 0724253400
La scumpii mei piranha le place ca cel putin o data pe sapt (adica in weekwnd) sa asculte muzica mai tare , din cate am vazut chiar le vine pofta de mancare de la bass
Eu am cumparat buturuga (mopan) de la magazin , am fiert-o vreo 6 ore pt ca din cate tin minte asa citisem pe forum si dupa asta am bagat-o in acvariu si totul e ok, de 6 luni de cand am bagat-o nu am avut nici o problema.
Daca un acvariu poate cauza alergii, tuse. etc ...atunci cei care au casele situate la malul lacurilor ce patesc? pt ca in cazul asta, mai ales vara ... se simte rau de tot umiditatea lacului , care e de 'n' ori mai mare (si mai infect) dect un acvariu ??? .Poate apar alergii de la unele acvarii, dar sigur acestea sunt neingrijite si urat mirositoare
.....cred ca in primul rand al plantelor (mai citeste si tu pe forum ca scrie o gramada despre iluminare,etc)
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by Pirania
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor