[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zax3303
Forum Index » Profile for zax3303 » Messages posted by zax3303
Ma ajutati cu o parere, va rog? Apa este extrem de tulbure. Ieri i-am bagat bacterii de la Easy Life. Este normal sa fie atat de tulbure? Pot fi si alte cauze?
Este extrem de descurajator ce se intampla...
E ok sa pun de acum plante naturale sau trebuie sa astept ciclarea completa? Ma gandesc sa il populez cu zebre, guppy, neoni, xypho si sanitari. Ce plante ar fi potrivite?
Asa este, cand cumperi "la pachet" te descurci cu ce ti se da. Mult spus impatimit, mai degraba incepator. Ca fiecare, de altfel, la un moment dat.

Faptul ca intreb aici nu inseamna ca nu ma documentez in paralel. Cu toate acestea, cred ca fiecare are o problema specifica, si, incepator fiind, simti nevoia sa adresezi direct problema ta sperand sa primesti raspunsuri punctuale.

Pana acum am inteles ca este doar o problema de rabdare, astfel incat, voi astepta...
Nu am substrat, doar un pietris decorativ.

La setup am pus pietris, apa de la robinet, Aqua Safe, bacterii Easy Life (a doua zi). Anubias l-am pus azi, restul sunt de plastic. Am facut toate testele, rezultatele sunt in parametri la toate (ph, gh, kh, cl, no2, no3). Astazi este a 6-a zi de ciclare. Tot azi am pus si Crystal Water, fara nici un rezultat

Maine ar trebui sa pun din nou bacteriile.
Asa este situatia acum
Oare ajuta daca folosesc Tetra Crystal Water?
Sa inteleg ca ai populat acvariul cu pesti in timpul ciclarii? "Nimic nu misca prin acvariu..."
Salut, am inceput sambata trecuta ciclarea unui acvariu de 126 l. Filtru aer, filtru apa, tot tacamul standard de la Hornbach. Apa de la robinet cu Aqua Safe, pus bacterii, doua zile pus si putina hrana. Problema, daca o fi vreuna, este ca apa este in continuare tulbure. Este normal? Trebuie sa fac altceva? Cand sa ma astept la limpezirea ei in vederea popularii cu pesti?
Multumesc. Din experienta ta, ce silicon recomanzi?
Majoritatea sunt din silicon, cu baza ceramica.
Ai dreptate, dar in acest caz ma intereseaza sa fie ceva colorat dpdv al publicului tinta
Ai dreptate, dar o sa il populez cu vivipari si vreau sa fie ceva destul de colorat, ca sa bucure mai multi copii de 3-7 ani. Deci, diverse ornamente colorate (corali artificiali, pietre, plante artificiale) pe care sa le pot lipi una de alta.
Salutare, ma gandesc sa cumpar mai multe ornamente pe care sa le lipesc pentru a contrui un mini recif. Ce trebuie sa folosesc ca si solutie de lipire pentru a nu intoxica pestii?

Forum Index » Profile for zax3303 » Messages posted by zax3303
Go to: