[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zax3303
Forum Index » Profile for zax3303 » Messages posted by zax3303

Deci este clar: tinand cont ca apa plata nu are nitrati, fac un schimb mare de apa (50 litri) + bacterii.

Inca o intrebare: care ar fi momentul potrivit sa pun niste mopani in apa + anubias?
JBL Easy Test
Nu pun apa de la robinet, o sa pun direct apa plata.
Valorile masurate la apa plata sunt:

NO3 - 0
NO2 - 0
GH - 7
KH - 15
PH - 7,6
Cl - 0

Tinand cont ca nu am facit aseara schimbul de apa, astept parerea voastra despre pasul urmator.

Mersi, revin cu poze
Si continui cu blackout sau ii las sa se bronzeze?
Azi se fac cele 72 ore de blackout. Dupa ce schimb apa, fac blackout din nou? E ok sa pun si crystal water in apa noua?
De unde se poate cumpara mopani si anubias? Reformulez - stiu ca mai peste tot se gaseste, dar de la ce magazin reocmandati sa le cumpar? Din Bucuresti, desigur...
Silviu, unde vedem o poza cu acvariul tau?
Nu chiar, sunt pantalonii cu care am fost la birou azi
Anubias e cea mai rezistenta pentru carasi.
Asa arata acum, dupa 24 ore blackout si bacterii bagate duminica

Hai ca scriu in toate partile. Tot dupa EasyBalance am patit-o si eu cu apa verde...
Am revenit acasa )

Auzi, duminica ar trebui sa adaug ultima transa de bacterii - s-o fac sau sa renunt avand in vedere situatia actuala?
Asta ar presupune prelungirea cetii pentru cel putin inca o saptamana
N-auzi ca n-am nici o patura pe el? E intuneric bezna in toata camera si atat. Nu e bine?
Crezi ca am rezistat sa nu aprind un bec 1 minut sa verific? )))
Sa ma explic: acvariul l-am pus intr-o camera unde pot sa tin blackout total mai multe zile, cu rulouri trase, etc.
)))) Silviu a inceput sa dea sfaturi proactive dupa ce mi le-a dat mie ca m-am lovit de ele...
A propos, am 24 ore de blackout total cu tot cu salcii infipte in pietris si, ghici ce: nici o schimbare )))))
200 ron, sh.

Problema este ca nu am pus substrat in acvariu, nu stiu cat de indicat este sa mai pun acum. Si daca n-am substrat, nu am plante, nu?
Saracele capre...

Am gasit un jbl aquacrystal uv-c de 5w - este bun pentru acvariul de 126 l?
am nervii intinsi la maxim...toate se intampla la mine.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Deocamdata am mers pe varianta salcie, asa arata acum.
Am uitat sa va spun ca ieri am schimbat 20 de l de apa, am pus bacteriile si Easy Balance.

Forum Index » Profile for zax3303 » Messages posted by zax3303
Go to: