| Message |
|
|
|
E super ca nu stim sa citim. Am scris mai sus sa lasati PM. Din zona Iancului.
|
 |
|
|
|
Donez plante doar astazi. Maine le arunc. Plante easy. Lasati PM.
|
 |
|
|
|
Sincer parerea mea e ca mai bine mult mai bine e sa iti iei un filtru extern si gata. Diy creeaza multe probleme si pana la finalizare un cost mult mai mare decat ai da pe un filtru extern. Imagineaza-ti daca iti curge si inunzi. E parerea mea nu inseamna ca tre sa faci cum spun eu. Toti vrem ceva ieftin la fel si eu. Si eu sunt cu diy dar legat de acvaristica nu prea se merita diy.
|
 |
|
|
|
daca te uiti in partea de jos a site-ului le poti cumpara pe amandoua la 24.07 $
|
 |
|
|
|
Vand butelie co2 de 7,5Kg (10L) 250 ron. Are revizie pana in 2019. Butelia este goala. Are inaltime pana in robine 90,5.
Pentru detalii lasati PM
|
 |
|
|
|
Plantele s-au aruncat la gunoi. Se poate inchide. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Donez plante. Msg pe pm cine vrea. Maine pana in ora 13 la iancului.
|
 |
|
|
|
Nu cred ca e bine sa faci filtru din el. Din cate stiu nu e bine sa fie nici un fel de fier in apa. Asteptam raspuns si de la experimentati.
|
 |
|
|
|
Asta este raspunsul pe care il asteptam. Multumim mult eleven.
|
 |
|
|
|
Ideea era sa spuna fiecare la ce acvariu detine ( litrii si pesti,corali) cam ce suma cheltuie pe luna , acesta este motivul pentru care nu am spus un litraj exact. Ma gandeam ca cineva si-a facut cu aprox. acest calcul. Larva eu nu am nici o problema. Cu cat mai multe discutii cu atat mai multe informatii acumulate.
|
 |
|
|
|
Nu numai pentru mine am deschis acest topic. Sunt multi acvaristi care isi doresc un marin. Legat de cheltuieli sunt sigur ca sunt mult mai multe. Saculetii de la sump care am inteles ca ii poti spala de max 2 ori ca se colmateaza repede, solutiile pentru corali etc. Era mai simplu sa ai rabdare cu incepatorii si sa scrii cu aprox. o suma de bani.
|
 |
|
|
Pai mai bine angajezi o persoana special pentru asa ceva  ))) Foarte mare bataie de cap cu marinele astea dar nu trebuie sa ne pierdem speranta.
De cheltuielile lunare nu spune nimeni nimic???
|
 |
|
|
|
Am auzit de cineva cu marin ca a plecat in concediu si cand s-a intors a gasit tot acvariul mort din cauza unui castravete care a fost tras de o pompa si omorat. Acel castravete am inteles ca ar avea ceva toxic si ca din cauza lui a murit tot. Dupa cele intamplate a spart acvariul. Sincer cred ca e grav sa ti se intample asa ceva.
Cu aceste discutii poate ajutam multe persoane care ar vrea marin. Ma gandesc ca nu sunt singurul cu aceasta dilema si cat am cautat pana acum pe forum si nu am prea gasit discutii de genul asta.
Multumesc pentru filmulet.
|
 |
|
|
|
Buna ziua. Sunt acvarist din decembrie 2015. Este primul acvariu. Ca oricare dintre voi am si eu o dorinta de a face un acvariu marin. Tocmai am vb cu un acvarist nu stiu daca e experimentat sau nu ( nu vreau sa il jgnesc ) la telefon si m-a cam speriat referitor la costurile lunare. La acvariile voastre cam ce costuri lunare aveti? Nu ma refer la costurile echipamentelor ci la solutii, mancare, curent si ce o mai fi. Astept raspunsuri si de la cei cu corali si de la cei fara pentru ca la acvariile cu corali si anemone sunt implicate alte costuri banuiesc. Nu vreau sa imi fac prea curand un marin pentru ca nu am experienta necesara. Mai am de citit foarte mult si de ingrijit la fel de mult un acvariu cu apa dulce pentru a capata experienta voastra. Vreau sa aflu daca imi permit financiar sa am asa dorinta in viitorul apropiat.
Va multumesc mult si astept raspunsuri de la voi.
|
 |
|
|
|
S-au donat. Se poate inchide. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Rezervate.
|
 |
|
|
|
Cu cea mai mare placere dar nu are nr de tel. Poate vede el si imi da pm.
|
 |
|
|
|
Plantele sunt de aici.
|
 |
|
|
Donez o caserola de plante. Nu le stiu denumirile la toate. Lasati pm. Doar astazi, maine le arunc.
|
 |
|
|
|
Butelie CO2 marca Linde plina pret 250 ron. Are inaltime de 90,5 si revizie pana in 2020 parca. Nu are reductor. Butelia arata impecabil.
|
 |
|
|