| Message |
|
|
|
Vand butelie co2 de 7,5Kg (10L) 250 ron. Butelia are putin co2 in ea. Are inaltime pana in robinet 90,5.
Pentru detalii lasati PM
|
 |
|
|
|
S-au donat. Multumesc
|
 |
|
|
|
Zona Iancului. Am facut curat in acvariu. Se pot ridica in seara asta pe la ora 21-22. Sunt foarte multe. 0771101069
|
 |
|
|
|
Donez mai multi Black Moly zona Iancului. Am vreo 30 si vreau sa mai scap de ei. Cine vrea sa lase PM. Merci. Daca are cineva ceva la schimb ar fi perfect daca nu ii donez cu placere.
|
 |
|
|
|
S-au dat. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Donez pana in seara asta multa cabomba si inca cateva plante. Doar astazi ,maine dim le arunc. 0771101069. Zona iancului.
|
 |
|
|
|
Vand capac acvariu Eheim cu socluri pentru doua neoane t8 cu protectie la apa. Dimensiune 80x35. Pret 150.
Vand butelie co2 otel de 7,5kg 10L cu revizie valabila pana in 2019, inaltime 90,5. Pret 250.
Vand Aquaball 130 folosit 2 luni. A fost folosit la acvariu de 128L. Pret 120
Pentru mai multe detalii lasati PM.
|
 |
|
|
|
Da, aveti dreptate, nici pe mine nu ma incanta nisipul mare dar asta am gasit la acel moment la banii pe care i-am avut. Este mai neingrijit legat de plante ca nu am deocamdata plante multe sa pot face ceva frumos. Astept sa se mai inmulteasca si dupa o sa incerc un aranjament frumos. Dupa ce o sa fac primul aranjament o sa pun poze. O sa fac tot pisibilul sa schimb si pietrisul si o sa pun nisip.
Multumesc.
|
 |
|
|
Va multumesc. O sa revin cu poze cand o sa il fac. M-am hotarat o sa cumpar un geam sau chiar doua din cele mari ca sa nu am surprize. Abia astept sa pun apa in el si oscarul mult dorit  .
|
 |
|
|
|
Am incercat sa fac si alte poze dar nu se intelege nimic. In aceasta poza se vede datorita blit-ului care reflecta in zgarietura pe cant. Da koala asa o sa fac cred ca e cel mai bine. Si geamul asta o sa il pun intaritor pe fund. Sau il ingreunez degeaba? Sa il mai pun ?
|
 |
|
|
|
Este vorba de ce se vede incercuit. Ce se vede este o zgarietura pe partea din dreapta la 4 centimetri spre ghiveci.
|
 |
|
|
|
Am observat dupa ce am ajuns cu el acasa ca are un fel de crapatura pe o latura din geamul mare. Asta este motivul taierii de 10 cm din geamul lung. Daca o sa fie complicat o sa cumpar un geam nou pe care o sa il pun pe fata si cel care am eu impresia ca e crapat il pun dublura pe fund. Asta este acea crapatura, sa o pun pe forum o poza sa va dati cu parerea voi daca este zgariat sau crapat. Este o dunga mica si se vede ceva in adancime pe cant. Ma gandesc ca din cauza presiunii acea zgarietuca care poate fi asemanatoare cu zgarietura de diamant poate plesni la momentul umplerii.
|
 |
|
|
|
Acvariul vechi are intaritoare pe lungime. Ii mai pot pune inca doua sau unul pe mijloc sa fie H. O sa vad ce rezolv cu indepartarea siliconului vechi. Poate iau doar grosul si pe urma o sa gasesc o solutie pe baza de diluat ceva sa o curete.
|
 |
|
|
|
Iti multumesc mult koala. Foarte la subiect si foarte informativ raspunsul tau. Si mie imi este frica cu grosimea geamului. Ma gandeam sa tai capetele unde a fost siliconul vechi ca sa nu stau sa il mai curat, cred ca dureaza ceva timp, si sa il aduc la dimensiunea de 120/50/50 sau 120/50/40. Legat de postul exemplu cred ca am acolo toate toate informatiile necesare. Iti multumesc mult.
|
 |
|
|
|
Asa arata acum acvariul meu.
|
 |
|
|
Salut. Am luat de la donatii un acvariu de 130/60/60 geam de 10. A trebuit sa il dezasamblez adica sa il dezlipesc ca nu avea loc in masina. Ce sfat imi dati in legatura cu lipitul la loc. Sa tai capetele unde a fost siliconul vechi?? Siliconul vechi nu prea se curata. Sa il fac mai mic? Parca adancimea este cam mare. A mai facut cineva asa ceva ?
Mentionez ca nu am mai lipit niciodata un acvariu. Sunt riscuri mari , apa multa si am zis sa cer sfatul profesionistilor deoarece stau la etajul 8 si nu as vrea sa ajunga apa pana la parter  ).
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Acesti creveti ii am tot de la donatii din data de 24.04 de la userul v3c si s-au inmultit in dusmanie. Ma bucur ca am reusit si eu sa dau la altul. S-au donat. Multumesc mult.
|
 |
|
|
|
Donez creveti Rcs in zona Iancului. Pentru detalii lasati PM
|
 |
|
|
|
Vand capac acvariu Eheim cu socluri pentru doua neoane t8 cu protectie la apa. Dimensiune 80x35. Pret 150.
Vand butelie co2 otel de 7,5kg 10L cu revizie valabila, inaltime 90,5. Pret 250.
Vand Aquaball 130 folosit 2 luni. A fost folosit la acvariu de 128L. Pret 120
Pentru poze si alte detalii lasati PM.
|
 |
|
|
|
Plantele s-au aruncat. Multumesc.
|
 |
|
|