[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Talanelu
Forum Index » Profile for Talanelu » Messages posted by Talanelu
Schimb butelie co2 de 7,5 kg marca linde de otel si cu gaz in ea cam jumatate si cu revizie valabila pe filtru extern. Astept oferte.
Multumesc
Vand butelie co2 cu revizie linde pana in 2019. Pt detalii lasati date de contact. Pret 200 ron.
succes. o sa iti urmaresc topicul sa pot invata sa fac lampa.
z
Am revenit cu poze.
Eu am pus ventilatoare de calculator si functioneaza ok. Sunt si silentioase. Le poti alimenta cu o sursa de 12v cu 2a.
Merci mult de raspuns. Cutia ta are radiator doar pr laterala si pe interior. Al meu are radiatorul pe exterior, pe spate si pe laterale. Caldura la cutiutza ta ma gandesc o o disipa in interior si nu pe exteriorul lampii. Daca vrei te pot ajuta cu 2 sau 4 bucati sa v edem daca merge. Tinand cont ca are adancime mare merge pusa si o placa de cupru in interior Cu racire din laterale. Adica doua ventilatoare care sa bage aer intr-un capat si alte 2 pe celalalt capat sa scoata aerul cald. Daca racirea nu este de ajuns se mai pot monta alte ventilatoare mari pe carcasa exterioara. Eu vorbesc acum din ce cred eu din logica mea nu ca as avea vreo experienta cu asa ceva. Cand ajung acasa o sa postez poze cu ideea mea ,poate nu am explicat cum trebuie.
Multumesc si daca te pot ajuta cu radiatoare sa imi lasi pm.
a
Urmeaza sa imi fac o lampa pe led si am cateva intrebari. Am amplificatoare de semnal CATV cu carcasa de aluminiu. O sa tai partea fara radiator unde ramane o sina pe capat unde o sa montez un geam sau ceva de genu. Ele sunt scurte dar o sa gasesc o metoda sa le leg cumva pe lung sa ajung la lungimea dorita. "Dilema" mea este. O sa fie suficient radiatorul?
Am schimbat sensul ventilatoarelor doar ca l-am pus pe cel mic sa bage si ala mare sa scoata. Crezi ca e mai bine cum spui tu ? Ma gandeam ca ala mare are flux mai mare de aer si scoate mai repede caldura.
Update lampa. Nu racea deloc. Am facut gaurile mari si acum dimineata ajunge temperatura la 24-25C. Il las sa mearga incontinuu. Ca sa nu mai fie asa mare scaderea de temperatura o sa bag incalzitorul in priza si il setez la 25C. Unul dintre ventilatoare este mic si la un moment dat o sa il schimb cu unul mare nu stiu sa va spun dimensiunile. Cel mare este de la o sursa de calcultor ca dimensiune cat toata sursa. si cel mic este de marimea normala. Acum nu mai raceste interiorul lampii si nu stiu daca e bine cred ca o sa mai pun unul mic de 4cm pe 4cm pe lateral sa impinga caldura afara sa nu ia foc droserele ).
z
z
Multumesc Koala. Am facut exact cum ai spus. Ventilatorul mic l-am pus sa bage si cel mare sa scoata. Lampa am construit-o din forex de 10 si de 2. Am pus o singura alimentare de 220 din care am alimentat o sursa de 12v2A din care am alimentat ventilatoarele. Au ramas marginile albe pentru ca s-a terminat sprayul ). Daca nu am facut ceva bine sau daca aveti vreo alta idee prin care as putea sa imbunatatesc lampa va rog sa imi spuneti.
Va multumesc.
Salut. Am facut o lampa cu 5 neoane si nu stiu cum trebuie pus ventilatorul. Ventilatorul de la lampa trebuie sa il pun sa traga sau sa bage aer??? Imi poate raspunde cineva ??
Multumesc.
Vand butelie co2 cu revizie linde pana in 2019. Pt detalii lasati date de contact. Pret 250 ron.
Vand butelie co2 cu revizie linde pana in2019. Pt detalii lasati date de contact. Pret 250 ron.
Vand butelie co2 linde cu revizie pana in 2019. Butelia cred ca este 50%. Pret 250 Ron. Pentru detalii lasati PM cu intrebari si nr de tel si va trimit poze pe whatsapp sau facebook.
Vand butelie CO2 cu revizie marcata linde. Deocamdata nu am butelia sa stiu ce dimensiuni are sau daca e plina sau goala. S-a vandut una acum 2 zile cu revizie pana in 2020. Cand se hotaraste cineva ii trimit poze si detalii. Butelia nu este a mea. Inaltimea este de max 90,5 de jos pana in robinet.
Nu se trimite prin curier doar ridicare personala ca sa nu apara discutii ulterioare. Se livreaza in bucuresti de preferat zona Obor - Iancului.

Pret 250.
Au ajuns la mine sunt dragalsi rau si mai ai si oua )) cred ca o sa ma umplu ) in max o luna cred ca o sa vin si eu cu o donatie. Multumesc mult v3c

Forum Index » Profile for Talanelu » Messages posted by Talanelu
Go to: