Message |
|
Doamne ajuta  si nu va mai tot stresati . . . Ca a fii bine
|
 |
|
Nu ma bolunzii . . . . cum draq a venit grisu asta, asa pur si simplu? pacat de ei.  erau frumosi toti
|
 |
|
Merci fain! Acum cu trei femei in casa o sa imi manance si urechile...
La corali le dau o data la doua zile Amino mix,Build, Energy si Vitality de la AF
Asa procedez si eu......cu AF din doua in doua zile ;)
|
 |
|
Faine culori, fain bazin . . . mai dai mancare congelata extra lps-urilor? Apropo, felicitari pt noul membru al familiei....
|
 |
|
Salut, un inceput frumos  , mie imi pare a fii xenia in poza 1, referitor la poza 7 . . . alb inseamna schelet, deci mort, dar nu stiu ce sunt cu perisorii aia
mai asteapta pareri. Ai o chalice echinophyllia in poza 6 creste rapid, dupa ce se stinge lumina scoate niste tentacule lungi cu care poate urzica alti corali (asa stiu eu)
Nu mai stiu cum le zice la polipii din poza 2 , am si eu o tufa mare, arata foarte frumos in curentul apei, in poza 8 par ceva polipi de palyatoa, mi-au crescut peste tot,
am vrut sa scap de ei si i-am taiat cu lama de pe piatra. succes mai departe ;)
|
 |
|
Multam de info. . . nu l-am putut scoate tot, a mai ramas din el, a disparut rapid . . . . . .
|
 |
|
Salut baieti, are cineva habar ce este asta? era infasurata pe un melc . . . l-a omorat, se misca f repede
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
Pacat de el, chiar este un peste extraordinar . . . . Sper ca intr-o zii sa am si eu un exemplar
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc de gazduire
|
 |
|
800 ron, tel 0740956762
|
 |
|
100 lei, tel 0740956762
|
 |
|
Moorish idol, alt peste cu figuri in program sper sa reusesti, este spectaculos, ai bazin mare . . . . merita incercat
|
 |
|
Pot spune ca, Chelmonul este pestele meu preferat, am avut unul cu 1 an in urma, nu se atingea de mancare, a trait 2 luni cu ce a ciugulit de pe pietre.
|
 |
|
Superbi pestanii, tentatia ii mare pt fiecare acvarist de a avea si din ala si din celalalt . . . . Parerea mea e ca un tang la 2/3 cm este f sensibil. Treaba cu larvele nu am mai auzit-o. Visez si eu la un chelmon  stiu ca le trebuie bazine mari cu multa piatra vie . . . As scoate cei 3 chromisi si damsel-ul dar nu ii pot prinde.
|
 |
|
Paracanthurus hepatus vrei sa-ti cumperi?
2/3 cm ..hmm cu cine va fi in bazin?
Adica il tii singur sau cu alti pesti ,care sunt aia?Intreb fiindca la dimensiunea aia e destul de sensibil la cate-o bataie.Eu ma gandesc un 8-12 luni având in vedere si dim. bazinului mai micuta....
Parerea mea este ca nu are rost sa intram in polemici, nu sunt genul. . . .nu contest experienta si priceperea ta . . . . . Am inteles pozitia ta fata de bazinul meu, nu pot sa multumesc pe toata lumea......
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Foarte fain bazinul si ce mult a crescut anemona....Asta e aia care s-a mai divizat o data nu?
Da, am pastrat-o pe cea mai mica.......si nu i-am dat nimic de halit  . . . . . Multam
|
 |
|
um02122 wrote:Doua chestii nu-mi plac la bazinul tau:
- inaltimea mai mare decat adancimea (era mai fain un 90x60x45, are profunzime mai mare)
- livestockul. Scapa de chirurgi pana nu incep problemele sau fa upgrade. Eu zic ca la acvariul asta lasi anemona si adaugi o pereche de clowni mici (Premnas e un diavol agresiv, e greu si sa formezi o pereche).
Stiu ca era mai fain . . . asta a fost locul din camera...asta am facut si sunt foarte bucuros....decat sa fi facut un kici mai bine asta....oricum merci de parere...era sa uit...imi sunt foarte dragi tangii....nu ma pot desp?r?ii de ei...atata timp cat am no3 si po4 mic nu imi fac griji...........va fii si un upgrade, normal . . . numai ca toate la timpul lor.
|
 |
|
bulan77 wrote:Foarte frumos acvariu , imi place anemona
Multumesc, in viitorul apropiat ma gandesc sa o dau la pachet cu premnas pt a face loc altor corali  creste repede
|
 |
|
Starea actuala a bazinului, am rezolvat si problema cu Po4, am pus un T-u pe furtunul de la recirculanta la care am pus un reactor in care folosesc RowaPhos.
Mi-am luat si un test Hanna.
|
 |
|