| Message |
|
|
|
Sarbatori frumoase sa ai.
|
 |
|
|
|
In ciuda faptului ca pestele manca bine . . . arata din ce in ce mai rau (supt) pe zii ce trecea, ca urmare a lipit-o.
|
 |
|
|
Nu multi au avut asa ceva fara dotari  frumos si interesant in acelasi timp
|
 |
|
|
elven wrote:din pacate cel mai probabil are paraziti intestinali si asta il face sa nu ia in greutate. E grav, in general un peste lasat asa va muri.
sfatul meu....fa in asa fel incat sa adaugi usturoi in mancare sau sa iei mancare cu un continut ridicat de usturoi dar asta cat mai urgent pentru ca o sa-l pierzi.
de cat timp l-ai cumparat ?
PS sarbatori fericite si tie !
Dau cu usturoi in el, il am de vreo doua luni.
|
 |
|
|
Asa cum zici  sarbatori fericite
|
 |
|
|
Al meu Veliferum are o problema.....este slab, supt de burta......de mancat mananca bine congelate si alge dar nu se pune nimic pe el. Acum hranesc mai mult si pun picuri in mancarea congelata Fish V si Garlic Oil de la AF, da de scapa.
Va doresc tuturor sarbatori frumoase
|
 |
|
|
adrianyva wrote:Are cineva de vanzare? Ma intereseaza speciile mai mari nu aia mici si albi care sunt pe toate pietrele
Am vazut la Peti
|
 |
|
|
Ms @elven, o sa incerc sa vad daca ma descurc . . . . voi folosi si plici in continuare
|
 |
|
|
Ms baieti de aprecieri
|
 |
|
|
aurecj wrote:Foarte frumos. Sa-ti traiasca si daca bag coasa pe acolo da un semn...
ms Aure . . . nu te uit
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Frumos arata ,parerea mea e ca pestele mare ramane pestele mare  dupa cum ai spus si tu este doar o etapa, una frumoasa. sa iti mearga bine mai departe.
|
 |
|
|
|
kh-ul putin cam mare, incearca sa testezi no3, po4
|
 |
|
|
|
Orice mediu anti po4 este mai eficient in reactor decat in saculet. Sa nu ii dai flow foarte mare, mie imi scadea de pe o zii pe alta.
|
 |
|
|
elven wrote:
Raul_C88 wrote:Salut, imi poate spune cineva daca am vre-un motiv de ingrijorare in ceea ce priveste aceasta calaustrea . . . de ceva vreme se tot "beleste" de pe tulpina, coralul este hidratat , l-am bagat cu 4 capete si acum are vreo 20... Multam si sanatate multa
caulastrea cel putin din poza arata superb. E normal sa lase schelete dur in urma. Trebuie sa-ti faci griji atunci cand sub gurile acelea nu mai ramane mai mult tesut de 1 cm. Atunci nu e de bine.
Atata timp cat capul de candy are tesut de 1 cm sub palarie, coralul e sanatos in opinia mea.
Multam de parere
|
 |
|
|
Merci baieti, chromisii sunt la domnu' Peti
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
un scurt update, totul pare sa fie bine, am scos afara 3 chromis viridis si un damsel, am introdus un six line wrasse si un veliferum (nu ma criticati prea tare ) sunt constiend de ceea ce am facut, sunt grasi si frumosi, mancaciosi, cuminti, imi place maxim.
|
 |
|
|
|
Arata bine, ai inceput cu dreptul . . .
|
 |
|
|
|
Nu are treaba lipiciul, si eu zic ca po4 este prea mare, mai demult asa am pierdut si eu acelasi tip de seriatopora.
|
 |
|
|