Message |
|
Vand pachet plante format din 40 fire didiplis diandra, 35 fire ludwigia arcuata.Trimit si in tara, pret 30 lei
|
 |
|
Momentan nu mai este valabil
|
 |
|
Vand pachet plante format din.15 fire ludwigia arcuata, 20 fire rotala rotundifolia 25 lei.Bonus cine doreste sagittaria subulata.Trimit si in tara
|
 |
|
Vand marsilea hirsuta un pot aproximativ 20x15 cm 15 lei si sagitaria subullata 1 leu planta .predare personala sau in Cluj duminica
|
 |
|
Plantele se doneaza pentru a evita moartea lor ,predare personala. Sarbatori Fericite
|
 |
|
Vand 8 fire ludwigia arcuata, 35-40 fire rotala rotundifolia, 45-50 fire didiplis diandra.Predare personala , plantele sunt varfuri pret 35 de lei sau schimb cu neoni rosi ,rhodostomus sau plante ludwigia aromatica,ludwigia cuba sau plante rosi.Sarbatori Fericite
|
 |
|
Se poate inchide.
|
 |
|
Am specificat predare personala sau posibil Cluj
|
 |
|
Donez microsorum pteropus si un sanitar de aproximativ 12 cm, care vrea sa dea ceva in schimb e ok .Predare personala sau posibil in cluj marti.
|
 |
|
Se poate inchide
|
 |
|
Donez staurogyne repens mai multe fire, nu sunt intr o stare prea buna .Cine doreste sa de a ceva in schimb gen pesti sau melci asasini ii ok daca nu ii tot ok.Predare personala
|
 |
|
Cumpar echinodorus tenellus si marsilea hirsuta
|
 |
|
Stie cineva unde pot gasi creveti in afara de rcs si amano in cluj?
|
 |
|
Nu prea se potriveste da ma rog, cel mai probabil il tine undeva unde bate lumina de afara pe el si faciliteaza cresterea algelor, oricum un acvariu trebe periodic curatat
|
 |
|
|
 |
|
Am gasit un reactor co2 home made, dar habar nam cum functioneaza .Aveti vreo ideie?
|
 |
|
Am observat.succes si tie
|
 |
|
Oare cu reteta clasica drojdie, zahar etc. nu ar merge mai bine jbl-ul?
|
 |
|
Am reusit, tu pina la urma ce ai ales?
|
 |
|
Nu merge lincu, imi tot da eroare
|
 |
|