[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gaspar Alin
Forum Index » Profile for Gaspar Alin » Messages posted by Gaspar Alin
Am un acvariu de 80x40x40 , si asi vrea o alternativa la butelie de co2 - 1- capacu nu are loc prea mare pe margine si nu ar avea loc - 2 - nu ma simt in siguranta sa imi bag o butelie in camera.Am gasit CO2 JBL ProFlora Bio 160 .ce parere aveti?sau ce experiente aveti cu sistemu propus
Poze image image image image image image image image
ok
Superb, felicitari
pretu scade la 40 lei
pret nou 50 lei
Nu le stiu denumirile exacte.Cu astea 3 am poze dar o sa revin cu restu. Sunt din turda
ok
ok si la multiii aniii si tie ,mi am cerut scz nai mult ca sa intelesc ca nu imi pasa de pesti ,mie mi se pare destul de mare da mai bine sa urmez sfatul celor mai experimentati
Ghidul incepatorului l am citit acum cateva zile .si eu am inceput cu un acvariu de 50 l cum scrie acolo da mai mare de 100 l nu am unde sal pun momentan
Multumesc
Nu unde le gasesc?
Locuiesc in turda dar asi putea face un drum in cluj
ok imi cer scz din nou.is scorpion si na, niste neoni ar merge?
Am gasit substratu acesta http://www.happypets.ro/jbl-aquabasis-5l-p-1809.html crezi ca imi ajunge sau ar trebui ?
Ok o sa iti urmez sfatu si o sa tin neoni probabil. da nu asta intentionam sa zic ca normal ca nu vreau sa i omor sau chinui
Imi cer scz pentru expresia nefericita nu asta intentionam sa spun, ma refeream ca o sa le ofer conditile optime de trai si sper ca se vor adapta bine
Gaspar Alin wrote:O sa isi faca fratemio un acvariu curand cu dimensiunile 125x60x65 si cred ca ala o sa fie deajuns.nu stiam ca nu pot tine in 100 l pe youtub am vazut acvari cu dimensiunile mai mici decat al meu in care tineau discusi, am gasit cu 50 de lei discusi
Am spus ca o sa am grija cat mai bine de ei nu cred ca tie nu tiau murit pesti .nu trebe sa fi asa de transant si cei despre care vorbesc erau pui deci cativa ani pina cresteau aveau loc si fratemio isi face la comanda nu home made cu toate incluse , si am citit despre substrat da vroiam sa fiu sigur de grosime si de care firma are rezultate mai bune asa ca nu trebe sa vorbesti asa de sus si daca ai experienta , mam exprimat si eu gresit da atat, din moment ce ma interesez de acvaristica si de conditile optime imi pasa si de pesti si ador discusi si cum ziceam pe youtube am vazut mai mult de doi in acvari ca si a meu si nu pareau sa sufere sau sa le mearga rau din potriva, asta e o sa va ascult sfatu da nu fi asa transant si fara presupuneri ca nu masi fi interesat ca nai de unde sti
O sa isi faca fratemio un acvariu curand cu dimensiunile 125x60x65 si cred ca ala o sa fie deajuns.nu stiam ca nu pot tine in 100 l pe youtub am vazut acvari cu dimensiunile mai mici decat al meu in care tineau discusi, am gasit cu 50 de lei discusi acuma daca or muri asta e o sa incerc sa am grija cat mai bine de ei

Forum Index » Profile for Gaspar Alin » Messages posted by Gaspar Alin
Go to: