[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
La cat de priceput sunt eu......ma duc mai bine in hornbach cand am timp si imi iau de acolo,daca e fara capac improvizez eu cu ceva...sau rog pe cineva sa-mi faca....sunt atatia oameni care se ocupa cu asta. mersi!
Ma uitam pe olx si am vazut acest acvariu,vreau sa stiu daca e ok si ar merita sa-mi dau fostul smartphone(un allview cumva) pentru el, posed alt smartphone acum, nu-s atat de nerabdator sau nu stiu cum sa spun sa-mi dau telefonul propriu .Las cateva poze cu anuntul si acel acvariu.
Schimb 2 carasi 6-9 cm pentru orice specii de pesti(pereche/pasnici/colorati).Schimb si cu pesti de grup pasnici.
BUCURESTI SECTOR 6.Detalii in P.M. sau e-mail mihaiadrian990@yahoo.com
Vand 2 carasi 6-9 cm la 13 ron/bucata.Pot schimba si cu alte specii de pesti.....detalii in P.M. sau pe acest e-mail mihaiadrian990@yahoo.com

Bucuresti Sector 6
Explicati-mi si mie ce sunt alea,va rog!
Eu am tot un filtru asemanator,si merge perfect la 72 litri cati am eu.Seamana cu cory acel sanitar,nu stiu ce sa zic,o poza mai clara.Pe viitor ma gandeam sa unesc cele 2 acvarii de 72 litri in forma patrata ,atunci nu stiu daca o sa mai pot folosi acest filtru.
El trage mizeria,nu te speria.
Cred ca o sa se obisnuiasca cu apa carasilor,nu cred ca e necesar.O poza sau specia lor(sanitarilor)ne-ar ajuta foarte bine.
Acvariul e cam atat ,deci...
Poate fi iluzie optica, apa de la mine e bine poti vedea prin ea,nu e maronie/galbena.
Nu mai ii vreau,nu am destul loc pentru ei,nu vreau sa-i chinui.In acvariul meu de 72 de litri am destui pesti.
E ok,eu stau in Drumul Taberei.Nu are nimic.Apa e pura,foarte ok ,nu are nimic.E pura,e o apa" cristalina"!
Sector 6,arata a apa.
Am zis ca o sa ma corecteze alti colegi,asa ii fac sa raspunda la topic.
Hai sa incep asa:Cand cumperi acvariul sa il lasi la ciclat 3-4 saptamani,substratul sa arate cat mai natural in acvariu.Hrana sa fie fulgi colorati(tetramin) cat si congelata.Carasii sunt pesti de apa rece,incalzitor nu-ti trebuie,eu am incalzitor fiindca am vivipari si alte specii de pesti pe langa cei 2 carasi.Filtrul sa fie extern,mie mi se pare ca doar cel extern face fata acvariului(eu am renuntat la cel intern).Incearca sa cumperi un acvariu de 80 litri sau mai mult si bagai un companion(un alt caras si ceva 2-3 sanitari).Acum daca gresesc sigur ma va corecta cineva.
Un caras are nevoie de 40 litri minim.Acel bol este o inchisoare pentru pesti.
Incearca sa inhati plasa subtil,exista camere peste tot.Si aud urmatoarea stire,un om a luat plasa de la lenjerie si a pus-o la acvariu
In ce sector stai?as dori zebrele si scalarul.
Talanelu ai aici pe cineva interesat care a gresit si mi-a dat mie mesaj:

"TigerAnaMaria:Buna.As vrea eu scalarul daca nu l-ai dat inca"

Uite imagine daca nu ma crezi:

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: