Buna seara!
Numele meu este Cristi, sunt din Iasi,si am inceput sa cresc ciclide de aproape 1an si jumatate, si am inceput sa le iubesc tot de atunci , aveam pe atunci 1 acvariu de 60l, iar acum am 1 acvariu de 300l , unul de 200l, unul de 110l si unul de 100l in care am ciclide de Tanganika, restul sunt cu malawi.
Ca si specii malawi detin :aulonocara jacobfreibergi eureka red 1m si 5 f + cred ca vreo 40- 50 pui la 4-5cm
Labidochromis caeruleus multi maturi si 40-50 pui la 4-5 cm
Pseudotropheus socolofi 1m si 2f +11 pui la 7-8cm
melanochromis johanni 1m si 1f + 15-16 pui la 10-12 cm
aulonocara firefish red dragon 1m si 1f super de frumosi amandoi
Otopharynx lithobates 1f , masculul a decedat, nu stiu de ce??? am plecat in vacanta si cand am venit era mort

????
Aulonocara hansbaenschi, Red Shoulder 2m si 6 f
Pseudotropheus flavus 1m si 2f + 12 pui de 2 saptamini
Elongatus Mpanga 1m si 2f + 25-30 pui la 3-4cm
Labeotropheus trewavasae 1m si 1f.
Melanochromis auratus 1m si 1f.
Toti acesti pesti maturi locuiesc intr-un acvariu de 300l, puii sunt intr-un acvariu de 100l, stiu ca sunt foarte multi , atatea familii in 300l insa nu pot renunta la nici unul dintre ei si imi pare rau, ii c-am chinui..

..stiu ca multi nu sunt de acord, dar sunt innebunit dupa ei, vestea buna este ca viitoarea locuinta va fi de 200cm/100cm/50cm, asta se va intampla cred ca in 2014 vara.
In celalat de 250l mai am:Maylandia Greshakei o familie superba de 5m si 10-12 f
Pseudotropheus zebra O.B familie mare si acolo
Labeotropheus trewavasae 2m si 4f
acey 2m si 3f etc...
In cel de 110l sunt pestii de Tanganika :Neolamprologus similis 2m si 5f cu scoicutele lor si bineinteles cu puisorii lor.
Julidochromis marlieri 1m si 1f.
Altolamprologus compressiceps 2m si 2 f.
Altolamprologus calvus Black Zaire 2m si 2f
cyprichromis leptosoma (mpulungu) 2m si 12f
La Tanganikani cred ca maiine li se schimba norocul ca le-am comandat un acvariu de 250l

!!!
C-am acestia ar fi pestisorii cu, care ma mandresc deocamdata. Caut in disperare Placidochromis Phenochilus Mdoka "White Lips" si as fi super fericit sa achizitionez o familie de 2m si 3 femele. Daca stiti pe cineva v-as fi recunoscator.
Majoritatea pestilor sunt achizitionati (nu vreau sa fac reclama nimanui, daca vi se pare ca este reclama va rog stergeti aceasta fraza) de la magazinul lui Dan Arghire, si credeti-ma pe cuvant omul ala este o enciclopedie in materie, are si acvarii marine, si malawi, si thanganika, si america, are c-am tot ce vreti.
Daca supar pe cineva cu acest topic rog sa ma scuze si orice sugestie este bine venita.
Multumesc de intelegere!