[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: c.c.c.
Forum Index » Profile for c.c.c. » Messages posted by c.c.c.
Vand ciclide africane de malawi, sunt mai multe specii,greshakei,zebra ob, trewavasae, acei msuli,greshakey, aveti filmuletul aici
http://www.youtube.com/watch?v=VpOGrvwkBFQ&feature=youtu.be , astept oferte. 0730079640
Buna seara!

Daca are cineva vreo relatie unde as putea sa cumpar mdoka white lips as fi foarte multumit!!

Multumesc fumos!
Salut George,
Si eu tot din iasi sunt, si tot ciclide de malawi am, cred ca de Dan Arghire cu petshop-ul din Nicolina, ai vrut sa spui ... sa stii ca si eu am luat 2 filtre externe de la el si sunt super multumit, am unul de 1200l/ora pentru un acvariu de 200l cu circa 30-35 ciclie mature si unul de 1400l/ora pentru unul de 250l cu tot atat de multe ciclide, apa e cristal la amindoua acvarii, ce-i drept la fiecare acvariu am suplimentat cu un filtru intern de 400l/ora ceva de genul asta. Dan mi-a facut startul la amindoua si nu am avut probleme deloc, parerea mea ar fi sa vorbesti cu Dan ...poate are vreo problema filtrul .
Seara buna.
Buna seara!
Numele meu este Cristi, sunt din Iasi,si am inceput sa cresc ciclide de aproape 1an si jumatate, si am inceput sa le iubesc tot de atunci , aveam pe atunci 1 acvariu de 60l, iar acum am 1 acvariu de 300l , unul de 200l, unul de 110l si unul de 100l in care am ciclide de Tanganika, restul sunt cu malawi.
Ca si specii malawi detin :aulonocara jacobfreibergi eureka red 1m si 5 f + cred ca vreo 40- 50 pui la 4-5cm
Labidochromis caeruleus multi maturi si 40-50 pui la 4-5 cm
Pseudotropheus socolofi 1m si 2f +11 pui la 7-8cm
melanochromis johanni 1m si 1f + 15-16 pui la 10-12 cm
aulonocara firefish red dragon 1m si 1f super de frumosi amandoi
Otopharynx lithobates 1f , masculul a decedat, nu stiu de ce??? am plecat in vacanta si cand am venit era mort ????
Aulonocara hansbaenschi, Red Shoulder 2m si 6 f
Pseudotropheus flavus 1m si 2f + 12 pui de 2 saptamini
Elongatus Mpanga 1m si 2f + 25-30 pui la 3-4cm
Labeotropheus trewavasae 1m si 1f.
Melanochromis auratus 1m si 1f.
Toti acesti pesti maturi locuiesc intr-un acvariu de 300l, puii sunt intr-un acvariu de 100l, stiu ca sunt foarte multi , atatea familii in 300l insa nu pot renunta la nici unul dintre ei si imi pare rau, ii c-am chinui.. ..stiu ca multi nu sunt de acord, dar sunt innebunit dupa ei, vestea buna este ca viitoarea locuinta va fi de 200cm/100cm/50cm, asta se va intampla cred ca in 2014 vara.
In celalat de 250l mai am:Maylandia Greshakei o familie superba de 5m si 10-12 f
Pseudotropheus zebra O.B familie mare si acolo
Labeotropheus trewavasae 2m si 4f
acey 2m si 3f etc...
In cel de 110l sunt pestii de Tanganika :Neolamprologus similis 2m si 5f cu scoicutele lor si bineinteles cu puisorii lor.
Julidochromis marlieri 1m si 1f.
Altolamprologus compressiceps 2m si 2 f.
Altolamprologus calvus Black Zaire 2m si 2f
cyprichromis leptosoma (mpulungu) 2m si 12f
La Tanganikani cred ca maiine li se schimba norocul ca le-am comandat un acvariu de 250l !!!
C-am acestia ar fi pestisorii cu, care ma mandresc deocamdata. Caut in disperare Placidochromis Phenochilus Mdoka "White Lips" si as fi super fericit sa achizitionez o familie de 2m si 3 femele. Daca stiti pe cineva v-as fi recunoscator.
Majoritatea pestilor sunt achizitionati (nu vreau sa fac reclama nimanui, daca vi se pare ca este reclama va rog stergeti aceasta fraza) de la magazinul lui Dan Arghire, si credeti-ma pe cuvant omul ala este o enciclopedie in materie, are si acvarii marine, si malawi, si thanganika, si america, are c-am tot ce vreti.
Daca supar pe cineva cu acest topic rog sa ma scuze si orice sugestie este bine venita.
Multumesc de intelegere!
Salutare , caut de ceva vreme placidochromis phenochilus mdoka white lips si nu stiu de unde sa cumpar, poate ma ajuta cineva. Multumesc mult.
Buna seara tuturor acvaristilor si mai ales iubitorilor de ciclide!
De curand mi-am achizitionat un acvariu 300l, care mai are un aqua glue neon , nu stiu de cat este dar are 90cm lungime, filtru intern, pompa aer, incalzitor de 300 cred,capac ,etc, cu gandul sa-mi cumpar niscai ciclide (mentionez ca nu am mai avut ciclide vreodata, dar vipari, acvariu plantat am mai avut)problema este ca atunci cand le-am vazut prima data m-am indragostit de ele, ce mai, de la un buget redus am ajuns de am cheltuit mult mai mult decat mi-am propus. si ca orice incepator cred ca am facut si cateva greseli, am tot citit pe forum(FELICITARI LUI POMI, super acvariul), ca nu tre sa populezi acvariul cu multi pesti, dar va spun sincer nu ma pot abtine cand vad anumite specii de ciclide. V a rog sa urmariti filmuletul si sa imi dati anumite sfaturi ( intre timp am mai luat un acvariu de 250l, e la mine la birou)- http://www.youtube.com/watch?v=z3PecbM1qSo&feature=youtu.be
- http://www.youtube.com/watch?v=t40cmeHYjrQ.
Buna seara tuturor acvaristilor si mai ales iubitorilor de ciclide!
De curand mi-am achizitionat un acvariu 300l care mai are un aqua glue neon , nu stiu de cat este dar are 90cm lungime, filtru intern, pompa aer, incalzitor de 300 cred,capac ,etc, cu gandul sa-mi cumpar niscai ciclide (mentionez ca nu am mai avut ciclide vreodata, dar vipari, acvariu plantat am mai avut)problema este ca atunci cand le-am vazut prima data m-am indragostit de ele, ce mai, de la un buget redus am ajuns de am cheltuit mult mai mult decat mi-am propus. si ca orice incepator cred ca am facut si cateva greseli, am tot citit pe forum(FELICITARI LUI POMI, super acvariul), ca nu tre sa populezi acvariul cu multi pesti, dar va spun sincer nu ma pot abtine cand vad anumite specii de ciclide. V a rog sa urmariti filmuletul si sa imi dati anumite sfaturi ( intre timp am mai luat un acvariu de 250l, e la mine la birou)- http://www.youtube.com/watch?v=z3PecbM1qSo&feature=youtu.be
- http://www.youtube.com/watch?v=t40cmeHYjrQ.
Salutare, vreau sa achizitionez 2 noane aqua glo, acvariul are 1oocm/50cm/50cm, locatarii for fi niste super malawi, imi poate da ineva informatii de unde sa le cumpar, s-au daca are cineva le-as cumpara de la el.
salut, vreau si eu pachet

Pachet 20 pui - 55 Lei

5 Labidochromis caeruleus
5 Sciaenochromis fryeri
5 Protomelas namalenje
5 Pseudotropheus saulosi

nr tel 0730079640
sunt din Iasi, suna-ma te rog ca sa vorbim si sa vedem cum facem, am un prieten care e acum la bucuresti
lasa-mi un nr de tel pe mocanelus@yahoo.com
Buna ziua tuturor acvaristilor din toata tara.
Pana acum o luna am avut numai acvarii plantate, si am fost super multumit de ccea ce am facut, acum am inceput sa cresc ciclide malawi, sunt super incantat de acesti pesti, am cumparat un acvariu la vreo 200l si am inceput treaba, acum va rog sa-mi dati ceva sfaturi dupa ceea ce am facut,vedeti filmuletul si dati-va cu parerea va rog ... dar nu prea dur!!!

Forum Index » Profile for c.c.c. » Messages posted by c.c.c.
Go to: