[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Daca ajuta la ceva, am eu un termobox cu dimensiunile interioare l-18cm, L-27cm, h=24cm si exterioare l=25cm, L=34cm, h=31cm.
Din pacate nu mai am timp s-o trimit, dar cand trece colegul Opincarul pe la birou la mine, il pot ruga sa o ia si sa o distribuie mai departe.
Eu inca n-am acvariu, faceam doar inventarul produselor pe care trebuie sa le cumpar
Dilema asta am avut-o si eu, mi s-au recomandat 2x RW15
Bre, nu e vorba de lenevie, dar o luna in tara si 2 afara... Nu merge.
Si asa mi-e jena de colegi, ca le-am lasat o gramada pe cap (fa apa de osmoza, ai grija sa nu se goleasca bidonul, spala cupa de la skimmer, curata geamurile, da mancare la pesti). Asta mai lipsea, sa le cer sa hraneasca balariile cu penseta.
Multumesc. Mi-a trecut de la "trebuie sa le dau de mancare".
Voi cauta, cand o sa-mi permit
O alta intrebare de mega-incepator: actiniile ce sunt? Tot un soi de anemone, sunt ok pentru pesti/corali? Am vazut la cineva o actinie foarte rosie, o splendoare..
@elven, cu riscul de a parea neserios, as dori sa anulez rezervarea. Imi cer scuze, dar au intervenit niste probleme si cateva luni trebuie sa restrang la maxim cheltuielile personale.
Multumesc pentru intelegere si scuze daca am incurcat borcanele.
Mare boier!
Multumesc! Pune-l bine, eu pe 15 o sa iau salariul si iti platesc, iar pe 16 ma intorc in tara si stabilim atunci cu transportul.
Multumesc!
Koala face bere si io beau apa plata. Plm, viata e nedreapta!

Am gasit o poza cu primul Salty

image

Si o intrebare, am gasit pozele astea (facute in bazinul de la biroul lui Danut-Pepika. Ce fel de anemona e, Viridis?

image image
E mare deranjul daca te rog sa-mi pastrezi reactorul de biopelete pana luna viitoare, pe 15? Chiar si la pret intreg. Multumesc!
Sa ne arate si uzina de sub acvariu

Imi aduc aminte de inceputurile junglei
Am colectat eu pentru tine codurile necesare:

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image
Nu da link-ul din bara de adrese.. mergi la Embed codes, alegi BBcode din Linked medium + Image embed codes si pui aici.

Asa trebuie sa arate:

[url=http://img.plici.ro/image/3eV][img]http://img.plici.ro/images/2016/03/10/DSC_067644945.md.jpg[/img][/url]

Si asta ar fi rezultatul:

image

P.S. daca iti faci user pe plici, imaginile uploadate nu vor mai avea watermark si in plus, din contul tau poti sa revii oricand asupra pozelor/albumelor.
Per ansamblu, arata foarte bine
Ai reusit in mai putin de 1 an sa ajungi unde am ajuns eu dupa 4 ani (poate si mai departe), asadar ma inclin in fata ta.

Eu personal as neglija un pic bazinul ca sa se formeze un pic de jungla, de salbaticie, sa mai rupa un pic barierele simetriei.
Pe felia libera din fata as planta parvula mini (din experiente iti spun ca va schimba total aspectul bazinului). Tot o chestie de gusturi personale, as face coltul din stanga complet verde si in dreapta rosu (bariera de reinikii mini sa ramana asa cum e). Pentru partea din spate, as indesa in spatiile libere acicularis cat cuprinde (plantate in ghivechi din plastic, sau orice anti-invazie).

Si un fel de critica, bazata tot pe gusturi personale - pietrisul ala e naspa rau, eu as face tot posibilul sa gasesc niste volcanit pe stil vechi (eventual combinat cu un filtru de substrat, pentru o mai mare masa de bacterii).

Sunt cu ochiu' pe tine, sa vad ce mai mesteresti

N-ai citit si tu romane politiste cand erai mic? Cum se faceau rapirile, cu cloroform pus pe batista?
Ii spui ca ma cunosti, ca i se face frica si te serveste imediat
Eu iau lampa si o pun alaturi atunci cand vreau sa umblu in acvariu (doar in anumite cazuri, pentru chestii simple am suficient loc). Sa lasi firul de curent suficient de lung ca sa poti pune lampa jos, sa nu stea spanzurata.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: