[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
In acvariul de 60 de litri floricelele pareau suficiente, dar dupa upgrade e groaznic de golas. Am mai achizitionat niste gsp (pentru moai-ul tau), dar cu o floare nu se face primavara.
Cred ca fac comanda la baietii de la nevertebrate, ca oricum ajunge in 2 saptamani, numai bine sunt si eu in tara la vremea aia.
Multumesc pentru lamuriri.
N-as vrea sa te sperii, dar acvariul meu vechi (aceleasi dimensiuni ca asta nou al tau, dar cu sticla de 10) (e al tau? al tau e oare?) statea tot pe un stand din teava rectangulara, captusit cu lemn. Acum, depinde care e doza ta de paranoia (a mea e 12, pe o scara de la 1 la 10). De ce nu faci totusi un stand nou, ca sa stai absolut linistita si sa dormi bine noaptea?

Am gasit la nevertebrate in cele din urma, dar m-a descurajat vorba asta: Dimensiunea acvariului: minimum 190 de litri
Eu abia am ~180 cu tot cu apa din sump. Ce spui doctore, are loc sau o las balta?
Doctore, stii bine ce am in acvariu. De aia intreb, pentru ca ma orientez catre cat mai usor de intretinut, fara sa-mi necesite interventia.

Daca vinzi (m-am uitat pe anunturi si pe site-uri din RO, nu gasesc), te rog sa mai ai in vedere. Multam.
Faye wrote:Am scos picioarele reglabile si am pus placa direct pe dusumea. Va rezista in timp?

Dusumeaua? Nu stiu, la ce etaj stai?

Sa fie intr-un ceas cu cuc, dar nu inteleg de ce n-ai lasat borcanul pana e gata cel mare.. Sau e din cauza achizitiei de la Tropheus?
Multumesc de lamuriri. Ii dai si suplimente, sau il lasi pe Nemo sa se descurce?
Merci.
Dane, toate ventilatoarele din stand sunt puse sa scoata aerul? Admisia se face pasiv, sau cu ventilator?
Adica ati facut o fecioreasca, un suport albanez
Am avut si eu reactor diy, facut din filtru casnic. Varianta cu gaurirea capacului si lipirea unui stut pentru intrarea co2-ului n-a prea tinut, aveam pierderi de co2, indiferent de lipitura.
Am rezolvat-o cu un filtru, din pacate nu mai stiu marca, dar l-am luat din Brico. Filtrul are dop de aerisire, cu filet interior de 1/8. La Pepika am gasit un adaptor AquaMedic, cu filet exterior de 1/8 si stut de 4/6.
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/224~Accesorii-pentru-acvariu/7916-AquaMedic-Fitting-straight-4-6-x-1-8-.html

Asa arata borcanul: http://img.plici.ro/image/lkt (se observa si fitingul in poza).
Mai apoi l-am dezvoltat, i-am facut si bypass (nu mai am poza, dar e la fel ca la filtrul asta pentru purigen).
In reactorul co2 am indesat pana la refuz bioballs (pentru a ajuta la spargerea si dizolvarea bulelor) si asta a fost tot. E cel mai eficient reactor de pe "piata" (pe cele comerciale le-am incercat, fara rezultate multumitoare).

P.S. am ras singur, ca prostul, cand am citit asta:

Eu nu mai cred ca guppy-i sunt vivipari, cred ca sunt mai mult ca euglenele, se inmultesc prin diviziune cand nu te uiti la ei..

Eu sunt curios ce solutie are pentru condensul din stand.
Sa-ti traiasca!

Andrei, referitor la clipul din postul anterior. La minutul 1, ce e chestia aia in care se joaca Nemo? Anemona, coral..?
Mergi la somn bre, ca faci riduri
Uite, draga Koala, o poza pe care am facut-o mai demult in Viena. Asta pentru ca-ti plac tatele
Stiam eu ca am scris undeva care e treaba cu it-ul si zugraveala: http://www.groapacustiri.ro/occidentul-si-necalificatu-aberatii-2/

+1 pentru Costel
Pasiunile mele e calculatoarele si zugraveala
Vine si sapa autonivelanta deasupra, multi vad, putini cunosc.
Peste se pune pal cu nut si feder, Jean boxeaza
Stiu sefu, am cerut, nu mi s-a cumparat, lucrarea e contra timp. Sa fie iubiti
Saracutul de tine, mi s-a prelins o lacrima la subsuoara

Bre, io muncesc ca sa am bani de lemne, asa sa stii!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: