| Message |
|
|
|
In acvariul de 60 de litri floricelele pareau suficiente, dar dupa upgrade e groaznic de golas. Am mai achizitionat niste gsp (pentru moai-ul tau), dar cu o floare nu se face primavara.
Cred ca fac comanda la baietii de la nevertebrate, ca oricum ajunge in 2 saptamani, numai bine sunt si eu in tara la vremea aia.
Multumesc pentru lamuriri.
|
 |
|
|
|
N-as vrea sa te sperii, dar acvariul meu vechi (aceleasi dimensiuni ca asta nou al tau, dar cu sticla de 10) (e al tau? al tau e oare?) statea tot pe un stand din teava rectangulara, captusit cu lemn. Acum, depinde care e doza ta de paranoia (a mea e 12, pe o scara de la 1 la 10). De ce nu faci totusi un stand nou, ca sa stai absolut linistita si sa dormi bine noaptea?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Am gasit la nevertebrate in cele din urma, dar m-a descurajat vorba asta: Dimensiunea acvariului: minimum 190 de litri
Eu abia am ~180 cu tot cu apa din sump. Ce spui doctore, are loc sau o las balta?
|
 |
|
|
|
Doctore, stii bine ce am in acvariu. De aia intreb, pentru ca ma orientez catre cat mai usor de intretinut, fara sa-mi necesite interventia.
Daca vinzi (m-am uitat pe anunturi si pe site-uri din RO, nu gasesc), te rog sa mai ai in vedere. Multam.
|
 |
|
|
Faye wrote:Am scos picioarele reglabile si am pus placa direct pe dusumea. Va rezista in timp?
Dusumeaua? Nu stiu, la ce etaj stai?
Sa fie intr-un ceas cu cuc, dar nu inteleg de ce n-ai lasat borcanul pana e gata cel mare.. Sau e din cauza achizitiei de la Tropheus?
|
 |
|
|
|
Multumesc de lamuriri. Ii dai si suplimente, sau il lasi pe Nemo sa se descurce?
|
 |
|
|
|
Merci.
Dane, toate ventilatoarele din stand sunt puse sa scoata aerul? Admisia se face pasiv, sau cu ventilator?
|
 |
|
|
Adica ati facut o fecioreasca, un suport albanez
|
 |
|
|
Am avut si eu reactor diy, facut din filtru casnic. Varianta cu gaurirea capacului si lipirea unui stut pentru intrarea co2-ului n-a prea tinut, aveam pierderi de co2, indiferent de lipitura.
Am rezolvat-o cu un filtru, din pacate nu mai stiu marca, dar l-am luat din Brico. Filtrul are dop de aerisire, cu filet interior de 1/8. La Pepika am gasit un adaptor AquaMedic, cu filet exterior de 1/8 si stut de 4/6.
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/224~Accesorii-pentru-acvariu/7916-AquaMedic-Fitting-straight-4-6-x-1-8-.html
Asa arata borcanul: http://img.plici.ro/image/lkt (se observa si fitingul in poza).
Mai apoi l-am dezvoltat, i-am facut si bypass (nu mai am poza, dar e la fel ca la filtrul asta pentru purigen).
In reactorul co2 am indesat pana la refuz bioballs (pentru a ajuta la spargerea si dizolvarea bulelor) si asta a fost tot. E cel mai eficient reactor de pe "piata" (pe cele comerciale le-am incercat, fara rezultate multumitoare).
P.S. am ras singur, ca prostul, cand am citit asta:
Eu nu mai cred ca guppy-i sunt vivipari, cred ca sunt mai mult ca euglenele, se inmultesc prin diviziune cand nu te uiti la ei..
|
 |
|
|
|
Eu sunt curios ce solutie are pentru condensul din stand.
|
 |
|
|
|
Sa-ti traiasca!
Andrei, referitor la clipul din postul anterior. La minutul 1, ce e chestia aia in care se joaca Nemo? Anemona, coral..?
|
 |
|
|
Mergi la somn bre, ca faci riduri 
|
 |
|
|
Uite, draga Koala, o poza pe care am facut-o mai demult in Viena. Asta pentru ca-ti plac tatele 
|
 |
|
|
Stiam eu ca am scris undeva care e treaba cu it-ul si zugraveala: http://www.groapacustiri.ro/occidentul-si-necalificatu-aberatii-2/
|
 |
|
|
+1 pentru Costel
|
 |
|
|
Pasiunile mele e calculatoarele si zugraveala
|
 |
|
|
Vine si sapa autonivelanta deasupra, multi vad, putini cunosc.
Peste se pune pal cu nut si feder, Jean boxeaza 
|
 |
|
|
Stiu sefu, am cerut, nu mi s-a cumparat, lucrarea e contra timp. Sa fie iubiti 
|
 |
|
|
|
|