[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Arata foarte bine acvariul incastrat, pietre incarcate de coralina, pestisori.. lipsesc insa floricelele, acolo ai potential pentru multi corali. Asteptam sa vedem ce achizitionezi (eventual arunca un ochi la topicul de vanzari a lui Carbone, ai de unde alege..).
Mi se pare mie sau ai si demoazele in acvariu? Daca da, cum se impaca cu nemo, nu sunt agresive?
Daca vrei iti fac maine un live streaming, sa te bucuri ca munceste altul si tu stai
Cum nu lucru ma umflatule, azi am pus o tona de rigips si am turnat si beton (fara legatura cu Anton)

Poze nu prea am, dar poftim dovada

image image

Maine e sambata, in timp ce voi dormiti si trageti parturi, eu o sa trag rifix pe placi si glet la imbinari
Salty o sa mai sufere un upgrade (aproape major), dar nu va zic ce si cum, pana nu ma intorc acasa.
Ii multumesc d-lui Peti, mare om, mare caracter!

Uite asa imi vine sa fac, cand ma gandesc la cutia cu bunatati care ma asteapta la birou

image
Exact
I s-o fi facut si lui, na.. ca omu
Nu se vor imperechea. Guppy fac parte din genul Poecilia, iar platy din genul Xiphophorus.
Guppy (sa ma scuzi), vor incerca sa reguleze orice, inclusiv teava de la filtru. Dar pui nu vor iesi din imperecherea asta, se vor naste morti sau deformati si cu viata scurta (in minute/ore).
Frumoasa configuratie!

Iti recomand si magazinul d-lui Peti, aqua-life.ro (Baia Mare)
E un om deosebit, intelegator si pasionat.
Daca e o gluma de 1 aprilie.. sa te fugarim

Daca nu.. pacat, imi pare rau, vorba francezului: shit happens..
Cel mai important e sa aveti un controller pentru acvariu.

image
Superbe culori!
Na, am zis ca ni se arata de o bere, dar n-a tinut. In cazul asta, ne vom razbuna amarnic!

image
O adevarata uzina ai sub acvariu
De pe ebay la luat-o, apare pe prima pagina a topicului.
Asa ceva: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=hammond+aluminium+instrument+enclosure&_sacat=0
Vai de mine, in ce companie de betivi am nimerit.. Sufletul meu inocent tremura.. de pofta
Ce noroc pe mine! N-am permis, nici nu-mi doresc si nu ma pasioneaza covrigul si nici nu beau apa
+1 pentru cutie, mega-meserie!
Sunt un nenorocit, ce sa mai..
ATAT!!!
Nu pricep de ce unora le e frica sa comande online..

O cautare pe google dupa sera baktopur pret - o gramada de rezultate de la magazinele virtuale.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: