Am facut un filmulet pentru nevasta-mea si pentru fiica-mea, sa vada cum ma primesc ele acasa, cum se vede din perspectiva mea. Si asta se intampla in fiecare zi, fara gres (nu se supara tanti Faye pentru offtopic)
Humbert wrote:
PS toate neoanele au aceleasi dimensiuni cu cele de la Osram, in afara de JBL
JBL e cam singura firma producatoare de neoane care are lungimi non-standard de neoane
Nu stiu ce ai acum. Eu la acvariul meu (plantat, aproximativ 50-60 pesti de talie mica) aveam 2 bucati Eheim 2078, pline cu medii de filtrare biologice.
Piese de piese, arta si precizie, apa cristal && fullbier bragadiru. Combinate cu un schimb de apa la picatura, am putut sa ma bucur in voie de lene si puturosenie.
O data la 2-3 saptamani mai sifonam substratul si curatam geamurile, da ochii soacrei, asa.
Eu am avut stand Juwel (pentru acvariul de 60 litri). Ma repet, nu incerc sa-ti bag un ghimpe in coaste, doar sa te previn.
PAL-ul de la Juwel e dat naibii, calitate de prima mana. Chiar daca e subtire, e foarte "batut", compact, nu stiu cum sa-ti explic.
A luat standul ala apa pana a dat la boboci si n-a patit nimic. La standul facut de mine, pe interior am folosit pal de 18, din Hornbach. La primul contact cu apa s-a umflat ca la balamuc, s-a dus pe.. vorba aia. O data ce trage apa, se duce si rezistenta lui, nu mai poti avea incredere nici sa pui un bol de 3 litri pe el.
Eu, in paranoia mea, am retinut o vorba: e mult mai usor sa previi decat sa repari (era cu tratezi, dar nu se aplica in cazul de fata).