[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Sa moara Jenica si sa innebuneasca Franta, daca nu e cel mai prima fertilizant.
YDarius wrote:Ai vreo recomandare pentru aditii, ceva cat mai complet si care sa nu ma umple de alge

VIMI ALL IN RED!
La barosani, in Emirate:

http://www.ikea.com/ae/en/catalog/products/30293370/

245 dirhami = 59 euroi.

Poate nu e ala modelul??
Ia vezi si la carnatarii mei:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30293370/
Am avut, mi-am distrus plantele din cauza temperaturii apei si a congelatelor, asa ca am scapat de ei.
Nu zic ca nu-mi plac, cand eram copchil mergeam la Palatul Telefoanelor si undeva pe la Izvor, la petshop-uri. La unul din ele (cred ca la cel de la Izvor) exista un bazin cu discusi, plantat, foarte frumos. Stateam si cascam ochii la el pana ma scotea tovarasul vanzator in suturi afara, ca ocupam spatiu de pomana si rarefiam aerul

Sa nu te superi pe mine cand mai comentez aiurea, io inca sunt la nivelul mintal al unui copil de 12 ani (9 ani, cand servesc ceva umed). Am citit pe undeva ca beutura distruge neuronii, iar eu am ajuns in situatia sa nu-mi mai permit asta

Wa alaykum e salaam, Doamne ajuta!
Am trait s-o vad si pe asta, tigai si capace de veceu care mananca din palma

Uite barosane, sper sa-ti fie de ajutor:

https://www.google.ro/search?q=aquarium+plant+deficiency&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi56dqF9frLAhUCRhQKHSOOCIYQ_AUIBygB&biw=1360&bih=643
Ce razi bre de mine, ce razi? N-ai mai vazut planete, sau ce?
Ia cu paine bre, sa te mai ingrasi
Na, ca m-a facut si pomanagiu
A, mi-am adus aminte, asta paste floricele. Apoi, spala-te cu el pe cap
Te referi la umbrele lasate de valurirea apei? Cred ca se numeste efectul de shimmering si il obtii cu leduri sau lampa hqi (nu e cazul pentru hqi)
Mie imi plac lampile lui YDarius (discus story)
Lucian wrote:si nici sa le muti saptamanal in alt colt al acvariului...

Cum faceau altii, nu dau nume ca ma supar si iar nu-mi vorbesc cateva zile
E mare bre? Se potriveste la 170 litri?
Super!
Ia vezi Faye, vroiai craci pentru acvariu. Poftim craci, ti-a dat Danut fara numar
Opincare, ia vezi bre, pe cine recunosti in poza?
Barbus Tetrazona sunt rai, agresivi si teritoriali. Crevetii vor fi doar niste proteine in ochii lor..
Uite unchiasule, cum ma gandesc io la sanatatea ta, la ora asta tarzie din noapte

image
Eu sub standul meu am un blat de lemn pe care am lipit mocheta (sa-l pot impinge fara sa ma screm prea tare si sa nu zgarii parchetul).
Desi am avut bucurii cu apa varsata, parchetul n-a patit nimic.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: