Completarea o faci cu apa de osmoza, ca doar apa se evapora, nu si sarea
Aiptasia nu e chiar un motiv de bucurie Scoate roca si incearca sa razuiesti aiptasia cu tot cu piatra unde e prinsa, eventual pune niste zeama de lamaie in locul ala.
Asculta-l pe Nimeni, ca stie ce zice. Mai bine iti faci acolo un ochi de apa, cu o pompa de recirculare pentru cascada, pui niste bolovani frumosi si multe plante. Eventual iti iei 2 testoase si le amenajezi o insula, sau le lasi loc pe margini. La vara pui un sezlong alaturi si te inarmezi cu o umbrela de soare si cateva beri (sau pepsi, in functie de varsta).
Presupun ca toate sunt de la tine din acvariu. Felicitari, foarte frumoase (asa am avut si eu xenia, iar acum ocupa un sfert din bazin).
Vad ca Thor-ul trage la poza, nu iarta nici una
Mos Koala, te superi pe mine sau nu, io ti-o zic verde in fata: se potriveste lemnul cu spartura de coral pana-n fund la taxatoare Bine, poate dupa ce le asezi pe pozitie se mai schimba kalimera, dar pana una alta arata jalnic. Nu injura, parerea mea.
Echinodorusii se hranesc prin radacini. Daca ii muti, stagneaza pentru o perioada, 2-3 saptamani (in functie de sol si nutrienti).
Sper ca i-ai tuns radacinile cand l-ai mutat.. E bine sa le gasesti un loc stabil de la bun inceput si sa-i lasi in pace.
Frumoase si interesante chestiile de la TMC - in special accesoriile modulare, dar piparate la pret.
E mai simplu si mai ieftin cum a spus Koala, cu benzi de leduri si un radiator banal. Controllerul lui Shubi face tot ce trebuie sa faca: rasarit, apus, nori, fulgere, control ventilatoare.
Madame, cand ma intorc iti imprumut controllerul Shubulian cu tot cu led si sursa, sa te joci cu el. Poate iti vin idei crete
Sfatul meu e sa aditionezi si Easy Carbo (de la Easy Life). Nu doar ca ajuti plantele, dar actioneaza si ca un algicid.
Sa ne spuna @Nimeni daca EC are efecte naspa asupra discusilor, ca eu habar n-am.