| Message |
|
|
|
Pentru ca nu e copiat, nici un element nu e identic. M-aM-am inspirat doar. Si am sa iau AI Prime deoarece va fi mai ieftin, mult mai ieftin :-) si e brand nu Diy
|
 |
|
|
|
Sa va povestesc o mica intamplare...
Ma trezesc eu sa intru intr-uintr-un petshop din Oradea fara nici o intrntie.... doar sa pierd o jumatate de ora. Toate ok pana sa vad intr-intr-un all in one o pereche de clowni ce se luptau sa supravietuiasca. Stateau saracii cu gura la grilajul overflowului sa respire pentru ca era un biofilm de abia trecea lumina prin el.
I-am luat in speranta sa-i salvez si intreband ce le-a dat sa manance.
OK. Ajungem acasa, incep sa se miste sa zburde insa nici vorba sa stie ce este aceea artemia. O scuipau pur si simplu. In cealalta dimineata sun sa intreb daca este sigur ca le dadeau artemia. Cine era acolo imi spune ca sigur nu mancau artemia ci Tetradiscus ... va dati seama ca am incercat :-). Si tot nu mancau ... M-am straduit cu ei, am hranit destul de des cu artemia pana sa stie ca e buna de mancat .... Am incervat cu vreo 2 feluri de Ocean Nutrition dar tot in zadar. Abia acum, dupa cateva saptamani, clownii au acceptat mancare si au prins curaj sa vina la penseta. Deci, au supravietuit
|
 |
|
|
...si cate asteapta sa fie adoptate in diveste custi ... 
|
 |
|
|
Foarte frumos lucrat!
Abia astept sa dau o mana de ajutor la pus pe pozitie, amenajat
...e cat China, bata-l vina 
|
 |
|
|
|
Pai nu-s stresat deloc, imi place metoda ... si nu vreau sa dau cu batzu'n balta la prima chestie
|
 |
|
|
|
Intrebare:
Cine se baga cu mine la o cutie de 20kg de sare Korallen-Zucht Reefer's Best Coral Reef Salt ???? Eu am nevoie de 1/3
|
 |
|
|
|
Nu contest ca nu scoate, insa nu merge inchis sub nici o forma se creaza instabilitate in nutrienti si la tipul acesta de bazine este cel mai mare dusman
|
 |
|
|
|
Ionut, Trebuie sa iei in considerare ca este sistem Zeovit iar excesul de mulm este obligatoriu de skimmat, altfel ajungi in alte magarii cu NO3/PO4... Esti putin in eroare, zic eu
|
 |
|
|
Am facut dozare zilnic pana am vazut ca ceva nu este in regula ... am suspendat dozarea pana imi vine un nou test.
Problema mare este abia daca se dovedeste ca testul nu e dus  ca nu am sa inteleg unde dispare
|
 |
|
|
|
Am o preblema cu Potasiul!
De ceva vreme el este foarte mic (aprox. 340) si oricat dozez din K balance creste pe moment apoi scade inapoi.
Teste cu un test Salifert (in termen) insa a fost uitat cateva nopti prin masina la temperaturi de minus 7 grade Celsius
|
 |
|
|
|
Foarte posibil ce spui. Super glue are afect direct asupra tesutului si probabil este putin iritat.
|
 |
|
|
|
Mai, era GeenGremlin. Uitati de la mana pan la gura
|
 |
|
|
Ia ghici 
|
 |
|
|
|
Place-place
|
 |
|
|
|
Apoi 12 ore de aclimatizare, bai, masaj
|
 |
|
|
|
Merci baieti. Si mie imi place ce am primit de la Peti
|
 |
|
|
Esta-s pe extras:
Montipora Appleberry
Acropora:
Zoasii:
|
 |
|
|
Salariul  ))))
|
 |
|
|
|
Taie-l, zic eu
|
 |
|
|
 Bine Levi ... sa cred popa pe cuvant?  )
|
 |
|
|