[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Cu siguranta este cu mult peste ledul amarat pe care-l am acum.
Merci
A venit bajatu' acasa, iar la birou ma astepta o surpriza. Una bucata pachet corect, corespunzator, cu produse aferente, direct din Baia Mare, de pe Electrolizei 0 - multam nene Peti, ambalarea a fost de zile mari

image image

Acum am cu ce ma juca in urmatoarele zile
Boss, io nu sunt ca azi am fost la tara toata ziua, am si martori!
Puradei micuti!
Pare a fi un Lampeye Killifish.

Pentru acvariul tau, ti-as recomanda cel mai bun si mai cinstit filtru din lume: Eheim Professional 3e 2078

http://www.aquaristikshop.com/aquaristic/EHEIM-External-Filter-professionel-3e-700-electronic-USB-2078/207801/

Am avut 2 bucati, iti spun cu mana pe inima ca sunt excelente.

Gabi, aia mi-a venit in minte Eu am (ma rog, nevasta-mea) un Fiat Panda, asa ca nu exista loc de interpretari
Fumeaz-o, da-o naibii
Eheim = Mercedes
JBL = Renault
O splendoare, felicitari!
Doamne, ce sa ma mai fac cu tine, esti ca un copil mic.. E frig acolo, ia cu tine ceva sa-ti tina de cald! Of, of..

image
Nu stiu la ce filtre te-ai uitat.. Eu am avut un Eheim Liberty si era al naibii de incapator.
Filtrul HOB e tot un filtru extern si este superior oricarui filtru intern. Conteaza foarte mult si cat mediu filtrant incape in filtru..
si i-a iesit
degajeaza bre dar sa nu dai spre portar, ai vazut ce a patit Banel
Io cred ca trebuie mai multa (mai moolta, ca sa inteleaga si loominatia sa ) culoare. Asa ceva:

image
Doctore, frumos acvariul, dar mie mi se face rau cand vad bazinul asa "suspendat".. Parca ma astept din clipa in clipa sa treaca piciorul ala prin fundul acvariului.
Ai grija cu chelmonul sa nu roada si lemnele mele, DE CARE SPER CA N-AI UITAT
Puteai incepe chiar cu un sfert din doza recomandata (si sa stai cu testele pentru nitrati si fosfati la indemana), pentru a preveni un soc. Asta in cazul in care ai fi avut vietuitoare in bazin
Pentru ca n-ai, e ok si cu doza recomandata, lucrurile se vor regla de la sine. Sa nu te grabesti sa adaugi bibani si lostrite in bazin, atata tot.
Sau cu MIR .net https://www.multipleimageresizer.net/

E util pentru operatii multiple asupra unei imagini sau a x-zeci de imagini.
E free si stie multe (border, resize, crop, etc).
koala wrote:Cine n-are Aiptasia, ala nu-i acvarist marin.

Si creste oscari
Spor la treaba, sefule!

Nu stiam de ce n-ai mai dat pe aici, credeam ca esti deprimat din cauza acvariului spart

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: