| Message |
|
|
|
Cu siguranta este cu mult peste ledul amarat pe care-l am acum.
Merci
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Boss, io nu sunt ca azi am fost la tara toata ziua, am si martori!
|
 |
|
|
Puradei micuti!
|
 |
|
|
Pare a fi un Lampeye Killifish.
Pentru acvariul tau, ti-as recomanda cel mai bun si mai cinstit filtru din lume: Eheim Professional 3e 2078
http://www.aquaristikshop.com/aquaristic/EHEIM-External-Filter-professionel-3e-700-electronic-USB-2078/207801/
Am avut 2 bucati, iti spun cu mana pe inima ca sunt excelente.
Gabi, aia mi-a venit in minte  Eu am (ma rog, nevasta-mea) un Fiat Panda, asa ca nu exista loc de interpretari
|
 |
|
|
Fumeaz-o, da-o naibii 
|
 |
|
|
|
Eheim = Mercedes
JBL = Renault
|
 |
|
|
O splendoare, felicitari! 
|
 |
|
|
Doamne, ce sa ma mai fac cu tine, esti ca un copil mic.. E frig acolo, ia cu tine ceva sa-ti tina de cald! Of, of..

|
 |
|
|
|
Nu stiu la ce filtre te-ai uitat.. Eu am avut un Eheim Liberty si era al naibii de incapator.
|
 |
|
|
|
Filtrul HOB e tot un filtru extern si este superior oricarui filtru intern. Conteaza foarte mult si cat mediu filtrant incape in filtru..
|
 |
|
|
si i-a iesit
|
 |
|
|
degajeaza bre dar sa nu dai spre portar, ai vazut ce a patit Banel
|
 |
|
|
Io cred ca trebuie mai multa (mai moolta, ca sa inteleaga si loominatia sa  ) culoare. Asa ceva:

|
 |
|
|
|
Doctore, frumos acvariul, dar mie mi se face rau cand vad bazinul asa "suspendat".. Parca ma astept din clipa in clipa sa treaca piciorul ala prin fundul acvariului.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Puteai incepe chiar cu un sfert din doza recomandata (si sa stai cu testele pentru nitrati si fosfati la indemana), pentru a preveni un soc. Asta in cazul in care ai fi avut vietuitoare in bazin
Pentru ca n-ai, e ok si cu doza recomandata, lucrurile se vor regla de la sine. Sa nu te grabesti sa adaugi bibani si lostrite in bazin, atata tot.
|
 |
|
|
Sau cu MIR .net https://www.multipleimageresizer.net/
E util pentru operatii multiple asupra unei imagini sau a x-zeci de imagini.
E free si stie multe (border, resize, crop, etc).
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Spor la treaba, sefule!
Nu stiam de ce n-ai mai dat pe aici, credeam ca esti deprimat din cauza acvariului spart 
|
 |
|
|