| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Sigur tine ca a fost facuta cu gandul de a tine un acvariu de 450 de L (brut).
O sa intreb pe la baietii cu acvarii de africani, poate-si face cineva timp de o lada de bere  .
|
 |
|
|
|
Va multumesc pentru raspunsuri. O sa ma interesez de preturi la firmele recomandate.
In ceea ce priveste dimensiunile, nu am cum sa le modific deoarece vine incastrat intr-o mobila. In ceea ce priveste lipirea, chiar am nevoie de cineva cu experienta. Aceasta este partea care ma preocupa cel mai mult.
Alex
|
 |
|
|
|
Salut,
Cine ma poate ajuta (contra cost) cu comandarea sticlei si lipirea unui acvariu de 180 x 35 x 50 cm? Trebuie sa arate cat mai curat...
Multumesc,
Alex
|
 |
|
|
|
180 Ron
|
 |
|
|
|
Vand 1 pereche de Oscari maturi, cu depuneri la activ.
200 RON
Nu sunt ai mei, asa ca voi raspunde mai greu la eventualele intrebari despre ei.
Detalii pe PM.
|
 |
|
|
|
170 RON
|
 |
|
|
|
Salut,
Vand un reductor de presiune pentru CO2, marca Rhona, nou in cutie cu 11 luni garantie.
180 RON
|
 |
|
|
|
Sansele sa eclozeze si sa supravietuiasca sunt foarte mici. Iar daca ii muti pe parinti vei intrerupe depunerea si oricum nu rezovi nimic (poate in acvariul 2 nici n-o sa se mai intalneasca conditiile pentru a depune). Lasa-i sa-si faca de cap acolo.
|
 |
|
|
|
Mai sunt ceva buturugi? M-ar interesa si pe mine vreo 2 bucati.
Alec
|
 |
|
|
S-au dat... postul este inchis. Sa-i cresti cu voie buna 
|
 |
|
|
|
Am de dat 2 femele si un mascul ... nu pot sa-i mai tin la mine pentru ca sapa in nisip si mi-au scos tot substratul la suprafata.
|
 |
|
|
Salutare,
Am citit despre dorinta lui Anubias de a realiza un sistem de schimbare a apei fara sa gaureasca acvariu si fara sa foloseasca sisteme electice care-ti pot crea neplaceri.
Asa ca am facut aceasta schema pentru rezolvarea problemei:
Nu am testat-o asa ca nu pot spune daca merge sau nu. Cei care au o pregatire tehnica (nu ca mine) pot sa-si dea mai bine seama daca este ceva bun sau o tampenie.
Va urez o zi excelenta.
|
 |
|
|
|
Multumesc mult, o sa dau o fuga pe acolo chiar astazi... va tin la curent.
|
 |
|
|
|
Are cineva?
|
 |
|
|
|
A ramas singura si este cam deprimata, cred ca i-ar prinde bine niste prieteni.
|
 |
|
|
|
Poate ca este aiurea ca intreb, dar... Sunt 12 numere pe an? Cum fac sa platesc?
|
 |
|
|
|
Saptamana trecuta aveau la amzei, ai trecut pe acolo?
|
 |
|
|
|
Inca valabil... oferta expira Miercuri!
|
 |
|
|
|
Nu prea sunt de acord cu introducerea intr-un ecosistem de noi specii... si oricum asta mica sunt convins ca n-ar supravietui. Ar fi socul prea mare.
|
 |
|
|