[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bumsecul
Forum Index » Profile for Bumsecul » Messages posted by Bumsecul

Am de vanzare urmatoarele produse de acvaristica:

1 x Solutie de calibrare Dupla pH 4 - 100 ml - 20 Lei
1 x Solutie de calibrare Dupla pH 7 - 100 ml - 20 Lei
1 x Solutie depozitare/neutralizarea electrod Dupla - 100ml - 15 Lei
2 x Hrana pesti Duplarin S - 180 ml - 25 Lei/buc.
2 x Hrana pesti Duplarin M - 180 ml - 25 Lei/buc.
1 x Hrana creveti Duplarin Shrimp - 90 ml - 15 Lei
2 x Dupla Bacter - microorganisme pentru ciclare acvariu - 100 ml - 25 lei/buc.
1 x Test permanent CO2 Dupla - 45 lei

Toate produsele sunt noi si sunt sigilate.

Cei interesati sunt rugati sa trimita PM.
Sigur tine ca a fost facuta cu gandul de a tine un acvariu de 450 de L (brut).

O sa intreb pe la baietii cu acvarii de africani, poate-si face cineva timp de o lada de bere .

Va multumesc pentru raspunsuri. O sa ma interesez de preturi la firmele recomandate.

In ceea ce priveste dimensiunile, nu am cum sa le modific deoarece vine incastrat intr-o mobila. In ceea ce priveste lipirea, chiar am nevoie de cineva cu experienta. Aceasta este partea care ma preocupa cel mai mult.

Alex
Salut,

Cine ma poate ajuta (contra cost) cu comandarea sticlei si lipirea unui acvariu de 180 x 35 x 50 cm? Trebuie sa arate cat mai curat...

Multumesc,
Alex

180 Ron
Vand 1 pereche de Oscari maturi, cu depuneri la activ.

200 RON

Nu sunt ai mei, asa ca voi raspunde mai greu la eventualele intrebari despre ei.

Detalii pe PM.
170 RON
Salut,

Vand un reductor de presiune pentru CO2, marca Rhona, nou in cutie cu 11 luni garantie.

180 RON

Sansele sa eclozeze si sa supravietuiasca sunt foarte mici. Iar daca ii muti pe parinti vei intrerupe depunerea si oricum nu rezovi nimic (poate in acvariul 2 nici n-o sa se mai intalneasca conditiile pentru a depune). Lasa-i sa-si faca de cap acolo.
Mai sunt ceva buturugi? M-ar interesa si pe mine vreo 2 bucati.

Alec
S-au dat... postul este inchis. Sa-i cresti cu voie buna
Am de dat 2 femele si un mascul ... nu pot sa-i mai tin la mine pentru ca sapa in nisip si mi-au scos tot substratul la suprafata.
Salutare,

Am citit despre dorinta lui Anubias de a realiza un sistem de schimbare a apei fara sa gaureasca acvariu si fara sa foloseasca sisteme electice care-ti pot crea neplaceri.

Asa ca am facut aceasta schema pentru rezolvarea problemei:
image

Nu am testat-o asa ca nu pot spune daca merge sau nu. Cei care au o pregatire tehnica (nu ca mine) pot sa-si dea mai bine seama daca este ceva bun sau o tampenie.

Va urez o zi excelenta.
Multumesc mult, o sa dau o fuga pe acolo chiar astazi... va tin la curent.
Are cineva?
A ramas singura si este cam deprimata, cred ca i-ar prinde bine niste prieteni.
Poate ca este aiurea ca intreb, dar... Sunt 12 numere pe an? Cum fac sa platesc?
Saptamana trecuta aveau la amzei, ai trecut pe acolo?
Inca valabil... oferta expira Miercuri!
Nu prea sunt de acord cu introducerea intr-un ecosistem de noi specii... si oricum asta mica sunt convins ca n-ar supravietui. Ar fi socul prea mare.

Forum Index » Profile for Bumsecul » Messages posted by Bumsecul
Go to: