[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bumsecul
Forum Index » Profile for Bumsecul » Messages posted by Bumsecul
Pet shop era varianta 2. Prefer s-o dau cuiva de aici decat sa mai pateasca iar acelasi lucru. Daca in 5 zile nu se prezinta nimeni doritor o s-o duc la pet shop. Stiti cumva un pet shopunde au broscutze? Sa nu umblu din poarta in poarta. Multzam
Din ciclul "Craciun fericit!" ma trezesc cu o asemenea creatura intr-un vas de 1 litru cu niste creveti (cred) si o funda rosie (indispensabila pentru cresterea ei). Pentru a invata minte persoana respectiva i-am returnat cadoul si i-am dat 2 link-uri de la niste site-uri din state sa se puna pe crescut broscutze. Va dati seama ce succes am avut nu: "E asa greu", "Nu stiu". Asa ca: Rog pe cineva care vrea si poate sa se ocupe sa adopte aceasta broscutza de 4 cm care cica este femela si care sigur nu va supravietui mult fara un nou stapan. Astept oferte. Multzam
Da. Autocolant oglinda... cel putin asa l-am pomenit eu. Nu am folosit la acvariu, dar l-am utilizat pentru un stand si reflecta bine. Eu l-am luat de la o firma de productie publicitara, dar cred ca se gaseste si in magazine.
Au la Animaxul mare pietris de mai multe dimensiuni...
Nu sunt eu as in deosebirea seelor dar te asigur ca sunt ancistrusi si ca au cam 10 cm... (le dau hormoni de crestere)
Pai sunt cam la 10 cm bucata, dar din pacate se vad niste inceputuri de mustati...
Eu am vaga impresie ca am 2 femele... dar nu ma pricep prea bine sa ii deosebesc... daca ma ajuti cu niste detalii o sa ma lamuresc si dacasunt femele dau una
Unde pot sa gasesc si eu o pereche frumoasa de ramirezi?
Rezolvat
Am ajuns in Romania si m-a luat spaima cand m-am uitat la mine in acvariu... mai rau ca la crescatoriile de crap...

Asa ca DAU 1,5 kg de nigrofasciatus albino (o pereche matura + vreo doua serii de pui de dimensiuni apreciabile)

FARA OBLIGATIE as primi ci cea mai mare placere o pereche de ramirezi si ceva macare...

IN ATENTIA CELOR CE FRECVENTEAZA OBOR... cunoasteti vreun vanzator de pesti care ar fi disponibil sa-i ia... (Stare de sanatate perfecta) ca nu vreau sa ma car cu ei degeaba prin tot Bucurestiul

Astept cu nerabdare ceva oferte...

Noroc bun
www.reefcentral.com

gasesti informatii despre orice priveste acvariile marine, inclusiv o rubrica stufoasa pentru DIY
nu ii pot trimite pentru ca ar insemna o bataie de cap destul de mare pentru familia mea (ne iubitoare de acvaristica), dar am inteles ca ebogdan sau unprieten o sa vina prin bucuresti pentru a prelua alti pesti... si spresupun ca n-ar fi o problema sa-i ia si pe ai tai...

Vorbeste cu el sio vezi daca reusesti sa pui ceva la cale...
Pestii sunt in Bucuresti, in grija parintilor mei... ceea ce nu ma prea incanta. Daca sunteti interesati spuneti-mi pe forum sau pe pm si eu o sa fac in asa fel incat sa ii puteti avea...

Mai astept cereri...
Am de dat o gramada de nigro (50 proximativ) deja de dimensinuni apreciabile. Momentan nu am poze asa ca uitati-va si voi pe net daca nu stiti cu arata.

Astept cu mareeeeee nerabdare cereri din parte voastra.

Alex

Forum Index » Profile for Bumsecul » Messages posted by Bumsecul
Go to: