| Message |
|
|
|
Pet shop era varianta 2. Prefer s-o dau cuiva de aici decat sa mai pateasca iar acelasi lucru. Daca in 5 zile nu se prezinta nimeni doritor o s-o duc la pet shop. Stiti cumva un pet shopunde au broscutze? Sa nu umblu din poarta in poarta. Multzam
|
 |
|
|
|
Din ciclul "Craciun fericit!" ma trezesc cu o asemenea creatura intr-un vas de 1 litru cu niste creveti (cred) si o funda rosie (indispensabila pentru cresterea ei). Pentru a invata minte persoana respectiva i-am returnat cadoul si i-am dat 2 link-uri de la niste site-uri din state sa se puna pe crescut broscutze. Va dati seama ce succes am avut nu: "E asa greu", "Nu stiu". Asa ca: Rog pe cineva care vrea si poate sa se ocupe sa adopte aceasta broscutza de 4 cm care cica este femela si care sigur nu va supravietui mult fara un nou stapan. Astept oferte. Multzam
|
 |
|
|
|
Da. Autocolant oglinda... cel putin asa l-am pomenit eu. Nu am folosit la acvariu, dar l-am utilizat pentru un stand si reflecta bine. Eu l-am luat de la o firma de productie publicitara, dar cred ca se gaseste si in magazine.
|
 |
|
|
|
Au la Animaxul mare pietris de mai multe dimensiuni...
|
 |
|
|
Nu sunt eu as in deosebirea seelor dar te asigur ca sunt ancistrusi si ca au cam 10 cm... (le dau hormoni de crestere) 
|
 |
|
|
|
Pai sunt cam la 10 cm bucata, dar din pacate se vad niste inceputuri de mustati...
|
 |
|
|
|
Eu am vaga impresie ca am 2 femele... dar nu ma pricep prea bine sa ii deosebesc... daca ma ajuti cu niste detalii o sa ma lamuresc si dacasunt femele dau una
|
 |
|
|
|
Unde pot sa gasesc si eu o pereche frumoasa de ramirezi?
|
 |
|
|
|
Rezolvat
|
 |
|
|
|
Am ajuns in Romania si m-a luat spaima cand m-am uitat la mine in acvariu... mai rau ca la crescatoriile de crap...
Asa ca DAU 1,5 kg de nigrofasciatus albino (o pereche matura + vreo doua serii de pui de dimensiuni apreciabile)
FARA OBLIGATIE as primi ci cea mai mare placere o pereche de ramirezi si ceva macare...
IN ATENTIA CELOR CE FRECVENTEAZA OBOR... cunoasteti vreun vanzator de pesti care ar fi disponibil sa-i ia... (Stare de sanatate perfecta) ca nu vreau sa ma car cu ei degeaba prin tot Bucurestiul
Astept cu nerabdare ceva oferte...
Noroc bun
|
 |
|
|
www.reefcentral.com
gasesti informatii despre orice priveste acvariile marine, inclusiv o rubrica stufoasa pentru DIY
|
 |
|
|
|
nu ii pot trimite pentru ca ar insemna o bataie de cap destul de mare pentru familia mea (ne iubitoare de acvaristica), dar am inteles ca ebogdan sau unprieten o sa vina prin bucuresti pentru a prelua alti pesti... si spresupun ca n-ar fi o problema sa-i ia si pe ai tai...
Vorbeste cu el sio vezi daca reusesti sa pui ceva la cale...
|
 |
|
|
|
Pestii sunt in Bucuresti, in grija parintilor mei... ceea ce nu ma prea incanta. Daca sunteti interesati spuneti-mi pe forum sau pe pm si eu o sa fac in asa fel incat sa ii puteti avea...
Mai astept cereri...
|
 |
|
|
|
Am de dat o gramada de nigro (50 proximativ) deja de dimensinuni apreciabile. Momentan nu am poze asa ca uitati-va si voi pe net daca nu stiti cu arata.
Astept cu mareeeeee nerabdare cereri din parte voastra.
Alex
|
 |
|
|