[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ursulets23
Forum Index » Profile for ursulets23 » Messages posted by ursulets23
Pentru cei interesati, am si alte accesorii pentru acvariu
Vand acvariu 60 X 30 X 30 din sticla ULTRACLARA , fabricat profesional , (cumparat) , NU HOMEMADE, Decembrie 2011.Sticla nu prezinta absolut NICI O ZGARIETURA (perfecta stare , practic fiind ca nou).Multumesc!
Acvariul impreuna cu capacul si lampa originala la pretul de 245 Ron.NEGOCIABIL!
ai pm de la mine
Poti trimite la Roman?
Trimiti la Roman? il pui me maxi taxi si platesc eu transportul pe la mine in oras nu am gasit si chair am nevoie pt creveti
voi da gupii si xifo tetrazona o pastrez de creveti nu stiu e sa zic, nu prea as vrea sa renunt la ei tu ce pesti ai?
azi am vazut ca un gupii nu mai are deloc coada am 4 tetrazone adulte 2 xifo 2 sanitari si 3 gupi oare tetrazonele au atacat? a si 2 rcs (femela are oua) ce ma sfatuitit sa fac cu ea?
Vand si separat! cine e interesat astept mp
am incercat sa pun poze dar nu a mers rog adminii sa ma scuze pt ca deschid un nou anunt pe cel vechi il pot sterge pret pentru ambele echipamente 80 ron bonus nisip jbl 4 kg
Vand incalzitor si filtru vad ca nu mai apare postul meu un admin se poate ocupa de asta? multumesc
10 15 bucati
ai un pm de la mine iulian
ma intereseaza cum sa construiesc un stand din pal pentru acvariu de 70-80 l(apa,masa acvariului gol si pietris) mulstumesc
salut ce pesti ai donezi din ei ?sau ceva plante?
este cineva pe forum care face standuri?
pret 90 lei
incalzitor aquael 100 watti
filtru resun sp 1100 l 40 ron
substrat jbl 30
trimit si in tara
baieti m am uitat si pe happypets.ro chiar inainte de a posta insa nimic acum ma uit pe site ul de la acvamax dar cum ai zis tu stefane ca nu ti se pare ok tipul sa stii ca si eu sunt pretentios la chestii de astea adica daca nu imi inspira incredere nu ma bag va multumesc mult pt ajutorul acordat
vreau sa imi cumpar un acvariu nou facut de fabrica cum e aquapro 80 din hornback doar ca nu este in orasul meu ce solutii aveti? doar ca il vreau simplu doar acvariu fara capac si echipamente eventual daca nu gasesc nici o solutie voi fi nevoit sa vand nisipul inncalzitorul si filtrul
am fost trimis ca mai intai sa ma prezit si uitati ca am ajus sa ma prezint ma numesc adrian si sunt din roman desi ma consider un incepator am inceput cu un acv de 108 litri am trecut la unul mai mic pt o perioada iar maine am de gand sa imi fac nou acvariu doar 100 l ce rugaminte as avea :
1. ce smilgher sa folosesc pt muchii ?
2. ce intaritoare pt un acv de 70 lungime 35 latime si 40 inaltime
3.silicon oare sa ii dau si in interior ?
multumesc!

Forum Index » Profile for ursulets23 » Messages posted by ursulets23
Go to: