[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ursulets23
Junior member
[Avatar]

IP:

am fost trimis ca mai intai sa ma prezit si uitati ca am ajus sa ma prezint ma numesc adrian si sunt din roman desi ma consider un incepator am inceput cu un acv de 108 litri am trecut la unul mai mic pt o perioada iar maine am de gand sa imi fac nou acvariu doar 100 l ce rugaminte as avea :
1. ce smilgher sa folosesc pt muchii ?
2. ce intaritoare pt un acv de 70 lungime 35 latime si 40 inaltime
3.silicon oare sa ii dau si in interior ?
multumesc!
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Salutare si bine ai venit.

1. Eu am folosit smirghel normal (glasspaper-"glaspapir"), dar mai fin.
2. Din ce am citit pe forum, la inaltimea de 40 nu e nevoie de intaritoare. Eu am acvariu de 80 lungime, 39 latime si 40 inaltime si n-am intaritoare. In trecut a "functionat" un an fara probleme si acum l-am repus in functiune de aproape o luna. Sa fii atent la grosimea sticlei. Cred ca 6 mm e ok (al meu tot 6 are).
3. Din nou din ce am citit, se pune si pe dinauntru, ca sa nu intre algele intre sticle si ofera un plus de sustinere. Al meu, are si pe dinauntru, chiar si pe dinafara. Asa mi l-a facut tipul acum cativa ani, dar am vazut la acvariile de cumparat ca nu se mai pune pe dinafara, din motive estetice. Insa eu stau mai linistit

La 2 si 3, poate intervin si baietii "mai mari".

Succes.

This message was edited 2 times. Last update was at 24/10/2011 23:43:16

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bine ai venit .......

Foloseste smirghel cit mai fin si nu slefui acolo unde lipesti cu silicon, adica NU slefui taietura, slefuieste doar muchiile sa nu te tai. Pune silicon in interior si vezi cum se lipesc intariturile.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Despre noi
Go to: