Salut !
Nu ca as fi interesat sa inmultesc zebrele dar zilele astea am vazut ca 3 din cele 4 zebre ale mele cam au burta , Daca pot sa le aut sa se inmulteasca e ok , daca nu ......
M-au chinuit putin sa le fac niste poze .. dati si voi cu parerea .. trebuie sa depuna ?
|
Salut , ma numesc Iulian , sunt din Galati , locuiesc in Treviso/Italia . Acum vreo 10 ani , pe la 15..16 ani m-am mai jucat de-a acvaristu , mi-a mers bine pana m-am plictisit si l-am facut cadou . Acum cu o luna in urma am primit un acvariu cadou de 15 l , echipat cam cu tot ce`i trebuie din fabrica , filtru , capac cu neon , pompa de aer . Eu am cumparat pestii ,am inceput cu o pereche de guppy , 2 carasi , 2 zebre , 2 neoni si doi sanitari.
Saptamana asta mi-a revenit si mai tare amintirile de ce eram odata si mi-am cumparat un acvariu Aquatlantis Start 55 , are 55 litri , filtru cu pompa , si neon , am cumparat o pompa de aer cu doua iesiri . am ceva plante naturale , nu stiu cum se cheama dar am cerut la magazin special sa nu fie prea pretentioase .Am substrat + pietris Bio dry 2-4 mm . Si am mai cumparat si niste pesti si acum am :
-4 xipho - 2m -2f
-4 moly -2m -2f
-3 platy -2m -1f
-3 gupy -2m -1f
-4 carasi
-2 sanitari
-1 sanitar (asemanator cu cunoscutul peste Somn) , aici ii zice Pesce Gatto -> Peste pisica
-4 zebre
Acvariu de 15 l gazduieste in jur de 30 de pui de guppy in care nu am pus substrat doar un ghiveci cu o planta naturala (nu`i stiu denumirea) , si o pompa de aer
Si e inca in constructie acvaristica mea . astept sfaturi si idei
Cu respect Iulian .
|