[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
WarChild
Unripe member

IP:

Salut , ma numesc Iulian , sunt din Galati , locuiesc in Treviso/Italia . Acum vreo 10 ani , pe la 15..16 ani m-am mai jucat de-a acvaristu , mi-a mers bine pana m-am plictisit si l-am facut cadou . Acum cu o luna in urma am primit un acvariu cadou de 15 l , echipat cam cu tot ce`i trebuie din fabrica , filtru , capac cu neon , pompa de aer . Eu am cumparat pestii ,am inceput cu o pereche de guppy , 2 carasi , 2 zebre , 2 neoni si doi sanitari.
Saptamana asta mi-a revenit si mai tare amintirile de ce eram odata si mi-am cumparat un acvariu Aquatlantis Start 55 , are 55 litri , filtru cu pompa , si neon , am cumparat o pompa de aer cu doua iesiri . am ceva plante naturale , nu stiu cum se cheama dar am cerut la magazin special sa nu fie prea pretentioase .Am substrat + pietris Bio dry 2-4 mm . Si am mai cumparat si niste pesti si acum am :
-4 xipho - 2m -2f
-4 moly -2m -2f
-3 platy -2m -1f
-3 gupy -2m -1f
-4 carasi
-2 sanitari
-1 sanitar (asemanator cu cunoscutul peste Somn) , aici ii zice Pesce Gatto -> Peste pisica
-4 zebre

Acvariu de 15 l gazduieste in jur de 30 de pui de guppy in care nu am pus substrat doar un ghiveci cu o planta naturala (nu`i stiu denumirea) , si o pompa de aer
Si e inca in constructie acvaristica mea . astept sfaturi si idei

Cu respect Iulian .
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Iulian. Am sa fiu foarte sincer cu tine. Ai facut o ciorbita de toata frumusetea acolo, as putea spune chiar clasica, dar nici un bai , se poate repara. Ca sa iti dau un exemplu, doar cei 4 carasi ar avea nevoie de un acvariu de la 200 de litri in sus, doar pentru ei, plus ca nu sunt compatibili cu celelalte specii pe care le ai. Ca sa nu vorbim unu in chineza si altu in romana, arunca un ochi pe la link-urile utile din stanga paginii sus si citeste cu atentie ce ti se explica acolo. Mai arunca un ochi si pe la topicurile de la coltul incepatorului, cele 6 de sus. Ai multe de invatat, dar dupa ce te familiarizezi cu termenii, o sa putem discuta mai lejer.

Sanatate!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
WarChild
Unripe member

IP:

De doi carasi o sa scap sigur cat de curand .. acum ca aflu si mai multe ca nu prea stau bine ei . Dar chiar inainte ma gandeam ca fac prea mare deranj in acvariu . O sa dau doi dintre ei care sunt mai mari , au aproximativ 15 cm , altii doi sunt micuti 6..7 cm . Daca or sa se mareasca probabil o sa maresc si eu spatiu . Mai mult ca sigur o sa maresc spatiu ca pentru acvaristica vad ca bugetul e mereu nelimitat ) .
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: