[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Superbe culori!
um02122 wrote:Si-a mai revenit si coralina. N-o vazui pe Suri.

+1
adrianyva wrote:ce anume o sa folosesti pt cyano?
ma intereseaza si pe mine!

Poti incerca si pastilele astea: http://www.reefcenter.ro/shop/oferte-speciale/diverse/cyano-stopguarranted-solution/

Blue, ti-am vazut pozele pe facebook, frumoasa colonia de zoasi
Aia nu-s ancistrusi bre, sunt iepuri image

Dar sa nu pui si o poza, Doamne fereste!
Mutumesc de info, Catalin, Paste fericit!
Bai, indiferent cum faci pozele, acvariul ramane la fel de frumos
Paste fericit!
Cum zicea mama pe vremuri: sa nu te mai prind cu derbedeul de la scara 2! o pramatie, cred ca si fumeaza
Atunci pardon, ma scuzati
Ahahahaha, om batran si cu gandaci la cap, si-a pus PLM la numar
Oua.. Ma scuzati, dar nu ma pot abtine

Da, m-am lovit de problema gasirii/cantitatilor inca de pe vremea cand incercam sa plantez acvariul cu anumite specii, in anumite cantitati.
Nu strica totusi sa am un plan de mobilare

Multumesc, pops!
La ce interval de timp se introduc si in ce ordine? Stiu ca exista o problema cu "chirurgii", au femei si bani de impartit
Of.. Pai as vrea niste clownfish (ocellaris/clarkii/tomato), o Dory (hepatus), firefish, gramma loreto, un tomentosus (doar daca o sa fie cazul), un vulpinus, ceva goby, un flavescens si un chelmon.
Asta din ce am vazut pe la altii si mi-a placut, nu stiu daca se "pupa" intre ei..
De la Pave, cu dragoste

Catalin Boss, talent de rege.. matale stii ce am io in acvariu, as fi dispus sa incerc si eu sistemul asta minune, dar nu stiu ce sa aleg. Ma poti ajuta?
http://aqua-life.ro/index.php?route=product/search&tag=aquaforest&limit=50

Momentan nu prea fac aditii, in afara de Salifert Coral Food (zilnic) si Prodibio Biodigest + Bioptim - doar cand imi aduc aminte. Danke!
Oare unde gasesc si eu un tutorial privind tipurile de pesti care se pot asocia fara probleme, precum si ordinea introducerii lor (+ durata intre introduceri).
Sau daca e cineva amabil sa-mi ofere informatiile mura-n gura.. smilie
Ma, cap de pompa, cu Steaua n-ai? Fa una ros-albastra
Mda, asta ar fi o problema.. Sunt sigur ca pot astepta 5-6-7 luni inainte sa bag anemonele, dar nu garantez pentru pesti.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: