[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Eu ii las in pace sefu, n-am treaba cu simbioza lor. Cand ai zis de David Cameron mi-a venit in minte imaginea lui David Carradine si ma tot gandeam prin ce film a hacuit sau violat un porc
Referitor la tanti, mi-ar placea s-o pedepsesc nitel, na-na la po-po
Multumesc
Eu ma gandeam la o colonie de 10-12 bucati
Stiu ca e prea devreme pentru planuri, dar intreb ca sa nu uit. Eu visez la o colonie de ocellaris, visez cu folos sau degeaba? Pot convietui mai mult de doi nemo in bazin?
Nu m-am prins daca vroia sa-l curete sau sa-l cotzaie
Blue, iti dai seama ca l-am infipt in toate cele, ca doar nu leviteaza...
E mop, nu aspirator
Foarte frumos, doctore!

Am o intrebare. Pe mijloc ai un copacel (imi scapa numele acum). Am si eu unul, destul de maricel, dar oriunde l-as pune e pedepsit de pompa de valuri, tot la orizontala sta.
Care e secretul tau, de-l poti tine la verticala?
In cercul intim i se spune "Nemilosul"

De ce sa-l chinui in sump? Lasa-l acolo, fiecare isi vede de treaba lui
Va rog sa incetati cu obscenitatile, acum sunt pios, stau la coada sa pup moastele

image
Love u, pops!
Il doare la bascheti de goby (am 2 goby care stau bot in bot toata ziua), asta e lupul singuratic, ca chuck norris. Are 3 locuri prin care bantuie, iar in 2 sapa precum cainii din desene animate

Ah, s-a potolit si skimmerul, nu mai spumeaza ca la capatul berii, acum s-a format o spuma-boratura maro-gretoasa consistenta. Am pus la loc cupa, sa vedem ce zice.
Pestisorii sunt superbi! Koala, mai lasa bautura, boss
Eu zic ca asta e ok si decent la pret:
http://www.amazon.de/RHS-10ATC-Salinity-Refractometer-Aquarium-Salinometer/dp/B00DKMOR68/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461855173&sr=8-1&keywords=salinity+refractometer
Septembrie ala a trecut de mult, sefule In plus, abia ce mi l-a lipit omul si nevasta-mea se bucura ca scapa de mine, ca am ocupatie
Esti atat de gras, incat esti omniprezent
Te rog sa nu mai dai din casa
Doamne ajuta!

Saptamana viitoare lipim si intaritoarele longitudinale + 1 bucata "H" si il curatam frumos de resturi.

Avem si bazinul pentru colectare apa de osmoza:

image

Imi plac lipiturile facute de om, la mare arta

image image

image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: