[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Bai, io mai am intrebari si stiu ca voi aveti raspunsuri

Intrebare despre Rowaphos - trebuie doar sa treaca apa prin el, sau sa-l fluidizeze?
Multam
Sper

Cum se pastreaza astea, la frigider, la congelator, la temperatura camerei?
Le-am luat delicatese la scarbe, dar nu vor scopitii sa puna botu..

image
M-am gandit si eu la chestia asta.. M-am benoclat prin Hornbach si am ochit cateva variante:

1 - butoi pentru varza
2 - recipiente pentru pastrat mancarea de catei (aprox. 40 litri)
3 - pubela de gunoi

Merci, dar lampa este ca si vanduta. Am retinut, poate la un proiect viitor voi folosi E5.

image
smilie
Blue, evident ca m-am uitat, informatii putine, trebuie sa-i contactezi ca sa aflii mai multe. Intre timp, urmaresc un frumos apus de soare
Multumesc
E5 prietene, de la Euroaquatic
Lampa are 120cm, iar tuburile E5 sunt cam inaccesibile in RO.. N-am reusit sa gasesc un magazin online (indiferent din ce tara) si un pret.
Ba, mie imi place, consider ca locul ocupat in concurs trebuia sa fie mai sus..
O sa fii bunic!
Mai bine vorbeste cu Shubi, el face controllere StormX like, nu-ti ramane altceva de facut decat sa le bagi in priza
Nu mai face asta, deciclezi acvariul. Foloseste chimicalele doar daca esti nevoit.
M-am grabit sa mananc rahat, era vorba de o lipitura rece, marca Pavelescu. Lampa functioneaza asa cum scrie la Pravda
De pe http://www.juwel-aquarium.de/en/Products/Aquariums/Rio-Line/Rio-240-beech.html#!juwel-000000000000003550:

2. Should I place anything between the Aquarium and cabinet?

NO. The JUWEL aquarium includes a safety base frame which ensures an even distribution of the weight. The use of any support material between the aquarium and cabinet will invalidate your guarantee.
Nu pune! Am avut Rio 240, stiu cum e construit, un aquapad pus dedesubt = dezastru. Chiar si cei de la Juwel spun asta, sub nici o forma sa nu pui aquapad dedesubt! El trebuie sa se sprijine pe marginea special conceputa, daca pui ceva dedesubt vor aparea tensiune pe sticla de pe fundul acvariului.
Microcontrollerul nu mai vrea sa functioneze decat pe un canal, ceea ce ma duce cu gandul ca am cumparat si schimbat de pomana un releu.

Iluminarea era impartita pe 2 canale, primul canal pentru 2 tuburi, al doilea pentru 6. Functioneaza si cu toate tuburile pe un canal, iar daca nu va deranjeaza asta, lampa ramane la vanzare.
Chiar si in conditiile astea, ma simt nevoit sa tin la pret, decat sa mai las prefer sa stau cu lampa in debara pana la adanci batraneti. Da, sunt chitros

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: