[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Sefu, eu n-am avut probleme sau ceva de tratat, am pus preventiv cand am adaugat vietuitoare in bazin. Pestii se simt bine, mananca si se caca corespunzator, atat pot sa-ti spun
Bai, era sa-mi dau matele afara.. Dupa tratamentul cu Herbtana am lasat skimmerul pe minim si am uitat de el. In cupa stransese un pic de mizerie, nu multa, juma' de deget asa, iar gatul de la partea fixa era plin de o crusta maro.
Frate, cand am scos cupa ca s-o spal, mi-a mutat nasul la spate, daca eram gravid nasteam inainte de termen.. Operatiunea de spalare a cupei si a skimmerului intra in topul 10 a celor mai de cacat operatiuni din istoria operatiunilor de cacat.
Eu cu plastelina de la DD n-am reusit mare lucru, nu fixeaza prea bine din prima. Mult mai bun este Ecotech Coral Glue, e un soi de superglue gel. Unde pui, acolo intepeneste.
@hadul - da ma ghivole, dar lasa-i pe altii sa hotarasca in ce masura ajuta si daca e necesara cheltuiala asta, ca nu vorbim de cuburi de 30 litri
edit - intre tip a raspuns mos koala - QED!

Multam, pops!
Stii bine ca nu-l iau pentru mine..
E frigiderul de la firma boss, in al meu bate vantul si se rostogolesc ciulinii

image
Pana la Dumnezeu, te mananca sfintii.

Am discutat despre pesti, hai sa discutam un pic si despre chestii care trebuiesc inainte de pesti. Mai precis despre nisip si roca.

Nisip - DSB sau minimal? Uscat sau "viu"?
Roci - am foarte multa roca uscata, ajuta cu ceva sa bag si un pic de piatra vie?
Multam, astept
Da-mi contul
mugurel wrote:
Dupa tine m-am luat si le-am luat mysis, nici anthiasii de 10 cm+ nu le gusta ...

Uite sefu, ti-am facut un clip ca sa vezi cum halesc scopitii mei mysis.
Din pacate, a iesit un film noir, nu ma mai ajuta deloc camera de la telefon

Succes cu proiectul, doctore. Sa pui poze pe masura ce avanseaza lucrarile
1 - sa-ti iau vecinul la ture

2 - frumos, imi place bazinul, imi place si coralina de pe sticla

3 - ma sperie steaua aia

4 - ce ai in stanga jos, pare a fi un recipient gradat si naufragiat
shaorma cu de toate, fara iute?
Nu pun io botu pe asa ceva, ca ma stric la stomacel

O sa le dau cuiva, vad eu cine tipa ca are nevoie
sa moara Gibilan si Gilbert, ca doar aici in topic am intrebat ce sa le mai dau, sa diversific mancarea...
bai, plm.. parca imi aduc aminte, asa din tinerete, sa zic ca am mai vazut niste specimene ca aia.. dar nu bag mana in foc. la ce foloseste?

ontopic: cumpar bubble tip anemona, plm boss!
Danke, pops!
Sa-mi bag.. Maestre, fii bun si sterge threadul asta, nu vreau sa ma doara capsorul
Pana raspundeti, poftim o poza animata

image
Doresc o Heteractis magnifica, marime M-L, multumesc.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: