Sefu, eu n-am avut probleme sau ceva de tratat, am pus preventiv cand am adaugat vietuitoare in bazin. Pestii se simt bine, mananca si se caca corespunzator, atat pot sa-ti spun
Bai, era sa-mi dau matele afara.. Dupa tratamentul cu Herbtana am lasat skimmerul pe minim si am uitat de el. In cupa stransese un pic de mizerie, nu multa, juma' de deget asa, iar gatul de la partea fixa era plin de o crusta maro.
Frate, cand am scos cupa ca s-o spal, mi-a mutat nasul la spate, daca eram gravid nasteam inainte de termen.. Operatiunea de spalare a cupei si a skimmerului intra in topul 10 a celor mai de cacat operatiuni din istoria operatiunilor de cacat.
Eu cu plastelina de la DD n-am reusit mare lucru, nu fixeaza prea bine din prima. Mult mai bun este Ecotech Coral Glue, e un soi de superglue gel. Unde pui, acolo intepeneste.
@hadul - da ma ghivole, dar lasa-i pe altii sa hotarasca in ce masura ajuta si daca e necesara cheltuiala asta, ca nu vorbim de cuburi de 30 litri edit - intre tip a raspuns mos koala - QED!