Eu am morcovul la pretios, cu tot cu vanator, gradinar si 12 iepuri. Pana saptamana viitoare trebuie sa termin cu acvariul din mijlocul sufrageriei si sa-l pun pe stand, ca daca plec o luna de acasa si il las acolo, imi sparge botul moldoveanca mea..
N-am apucat si eu o sedinta de lucru cat timp se mai putea fuma prin bodegi.. acum, toate carciumile s-au transformat in lacto-baruri pentru minori (sa ma scuze Blue)
Am cochetat si eu cu ideea sa vand Samsung S5-ul, sa mai pun ceva si sa iau Z5 (mai ales pentru camera aia de 23 megapixeli), dar m-a descurajat pretul (atat pretul cu care pot vinde Samsungul, cat si pretul pentru un Sony nou).
Pe vremea odiosului (cand cea mai smecherie maxima era sa ai vibrator nemtesc), eram ferm convins ca durata de viata a plantelor era de o saptamana Singura planta care se incapatana sa reziste (aveam o apa supercalcaroasa datorita pietrisului alb, folosit la pardoselele de mozaic) era echinodorusul. Nu se inmultea, dar avea radacini cat tot fundul acvariului
- pe Nemo nehalitul, din cauza caruia imi e frica sa bag mana in acvariu
- niste alge/cyano verzi, de care nu mai scap - as avea nevoie de un sfat, sa stiu ce nu fac bine si cum pot scapa de ele
- blanita neagra si urata de pe o piatra - idem pct 2