[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Eu am morcovul la pretios, cu tot cu vanator, gradinar si 12 iepuri. Pana saptamana viitoare trebuie sa termin cu acvariul din mijlocul sufrageriei si sa-l pun pe stand, ca daca plec o luna de acasa si il las acolo, imi sparge botul moldoveanca mea..
Mie imi e frica sa ma apropii de bazin, ca ma mananca disperatul ala de Nemo
Nici nu mai vorbesc cu voi!

N-am apucat si eu o sedinta de lucru cat timp se mai putea fuma prin bodegi.. acum, toate carciumile s-au transformat in lacto-baruri pentru minori (sa ma scuze Blue)
Coana mare, nu mai pierde noptile ca o sa faci cearcane si riduri
Nu stiam eu de ce m-a apucat sughitul
Mai baieti cucuieti, inca o intrebare - pentru tratarea pietrei seci, sunt bune zemurile astea?

http://www.carrefour-online.ro/bacanie/dressing/otet/otet_alimentar_topoloveni_9_grade_5_l

http://www.carrefour-online.ro/curatenie_si_intretinere/detergenti_balsamuri/clor_clasic_2l_carrefour

Sper ca boabele de strugure au fost stoarse intre pulpe de virgina, da?
Apa, un pic de soare, sanatate curata!

image
Nu cred ca mai raspunde, nu are internet pe presul de la intrare
Am cochetat si eu cu ideea sa vand Samsung S5-ul, sa mai pun ceva si sa iau Z5 (mai ales pentru camera aia de 23 megapixeli), dar m-a descurajat pretul (atat pretul cu care pot vinde Samsungul, cat si pretul pentru un Sony nou).
Ma abonez si eu pentru 5 bucati, merci
Sony Xperia Z5
Si eu multumesc, hic!
opincarul wrote:
Marti wrote:Blanita neagra si urata = Nasol moment

Macar sa fie tanara blanita

Bai umflatule, de ce l-ai invatat pe omul ala sa-mi aduca beutura? Tu-ti ceara ta.. (p.s. e buna rau, o sa-mi fie al dracului de greu)
Io am o vorba: da-mi Doamne rabdare.. DAR ACUM, ACUM, ACUM!!!
koala wrote:
- pestii s-au calmat, amandoi, si nu mai arata niciun fel de interes (unul, pentru celalalt).

Ah, da, am patit-o si eu. S-au casatorit
Pe vremea odiosului (cand cea mai smecherie maxima era sa ai vibrator nemtesc), eram ferm convins ca durata de viata a plantelor era de o saptamana
Singura planta care se incapatana sa reziste (aveam o apa supercalcaroasa datorita pietrisului alb, folosit la pardoselele de mozaic) era echinodorusul. Nu se inmultea, dar avea radacini cat tot fundul acvariului
Multumesc!
Un clip, in care puteti observa urmatoarele:

- pe Nemo nehalitul, din cauza caruia imi e frica sa bag mana in acvariu
- niste alge/cyano verzi, de care nu mai scap - as avea nevoie de un sfat, sa stiu ce nu fac bine si cum pot scapa de ele
- blanita neagra si urata de pe o piatra - idem pct 2

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: