| Message |
|
|
Ai omis ceva foarte important: FILTRUL
Sa iei si un filtru cu powerhead, asa cam de 200-300l\h .
Pesti: Ar merge zebre cu cory, sau neoni cu cory, sauguppy cu cory (scuze ca m-am repetat) Insa xifo au nevoie de 70-80l.  Si ancistrusi au nevoie de spatii mari.
|
 |
|
|
|
E ok, dar as vrea sa mai adaug:
7 mai ia ceva 20-30w.
8 Ia jbl aquabasis, si fertilizanti lichizi tot de la jbl, sunt ieftini si functioneaza.
Plante, de la petshop, tu alegi ce.
|
 |
|
|
|
Pozele sunt cam neclare, daca ai putea sa descrii ce nu ti se parea in regula ar fi mai bine ;) .
Mai bine scade temperatura la 25-26 *C
|
 |
|
|
|
Hmm. No2 s-ar putea sa deranjeze crustaceele de pe acolo, dar s-ar putea sa ma insel. Care e valoarea no3?
|
 |
|
|
Salut! Frumos acvariu!
Insa as scoate craniul si coloanele . Da-ne mai multe detalii despre plante, filtrare, substrat si iluminare! 
|
 |
|
|
|
In cel de 368L pune scalarii Sanitari si ramirezi.
In al Doilea de 400L 6 Discusi, si 15 neoni.
Restul Il vinzi sau donezi, nu schimbi, nu mai lua alti pesti, atat.
Si sa nu uiti de ciclul azotului!
|
 |
|
|
|
7 red phantom tetra (un fel de calistus mai mic si mai rosu)
3 kuhli
8 creveti red cherry
????
|
 |
|
|
|
Sa ciclezi acvariul in caz ca am avut dreptate...
|
 |
|
|
Acvariul nu e ciclat, am ghicit?  Scoate marmura si pune plante, cum spune toata lumea.
|
 |
|
|
|
Vreau sa fac un nano de 1.5l cu plante si numai plante. Si as prefera sa fac unul homemade.
|
 |
|
|
|
Exista powerhead asa mic pe piata?
|
 |
|
|
|
Este posibil sa fac un powerhead, asa de 5-10L/h homemade?
|
 |
|
|
|
Nu am moss.Insa am un vas cu apa in curte si in el s-a format un fel de alga sau ceva, care seamana cu un muschi mai rar. Oare in cantitati mai mari, nu este bun si acela? Sau planta aceea care arata ca o bila verde nu este buna?
|
 |
|
|
|
Trebuie neaparat moss pentru creveti? Nu este si o alta varianta?
|
 |
|
|
|
Pai no2 0 nu inseamna neaparat ca e ciclat, poate sa insemne ca este amoniac in apa, si ca bacteriile inca nu s-au format. Prezenta no3-ului indica ciclarea acvariului(daca si no2 este 0 sau foarte foarte mic).
|
 |
|
|
|
O fi apa cristal, dar ai ciclat acvariul?
Stiu ca este ceva JBL ph minus sau sera ph minus.
|
 |
|
|
|
Ph-ul este mare, daca no3 este 0 si no2=no3, ai dat de belea. Ai ciclat acvariul? Ph-ul il scazi printr-un schimb de 20% de apa.
|
 |
|
|
|
Eu am folosit-o, si in prima zi mi-a aratat ph 7.5 si a doua zi 7.0. Cred ca nu e perfecta,dar merge.
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote:
HumanFace wrote:Red cherry au obiceiul sa se ascunda foarte bine?
dap, destul de bine
M-am linistit. Tot nu iesea numaratoarea, dar acuma sunt linistit. Ma miram, ca nu prea avea cine sa-i manance 
|
 |
|
|
|
Red cherry au obiceiul sa se ascunda foarte bine?
|
 |
|
|