[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: HumanFace
Forum Index » Profile for HumanFace » Messages posted by HumanFace
Sa iei si un filtru cu powerhead, asa cam de 200-300l\h .
Pesti: Ar merge zebre cu cory, sau neoni cu cory, sauguppy cu cory (scuze ca m-am repetat) Insa xifo au nevoie de 70-80l. Si ancistrusi au nevoie de spatii mari.
E ok, dar as vrea sa mai adaug:
7 mai ia ceva 20-30w.
8 Ia jbl aquabasis, si fertilizanti lichizi tot de la jbl, sunt ieftini si functioneaza.
Plante, de la petshop, tu alegi ce.
Pozele sunt cam neclare, daca ai putea sa descrii ce nu ti se parea in regula ar fi mai bine ;) .
Mai bine scade temperatura la 25-26 *C
Hmm. No2 s-ar putea sa deranjeze crustaceele de pe acolo, dar s-ar putea sa ma insel. Care e valoarea no3?
Salut! Frumos acvariu!
Insa as scoate craniul si coloanele . Da-ne mai multe detalii despre plante, filtrare, substrat si iluminare!
In cel de 368L pune scalarii Sanitari si ramirezi.
In al Doilea de 400L 6 Discusi, si 15 neoni.
Restul Il vinzi sau donezi, nu schimbi, nu mai lua alti pesti, atat.
Si sa nu uiti de ciclul azotului!
7 red phantom tetra (un fel de calistus mai mic si mai rosu)
3 kuhli
8 creveti red cherry
????
Sa ciclezi acvariul in caz ca am avut dreptate...
Acvariul nu e ciclat, am ghicit? Scoate marmura si pune plante, cum spune toata lumea.
Vreau sa fac un nano de 1.5l cu plante si numai plante. Si as prefera sa fac unul homemade.
Exista powerhead asa mic pe piata?
Este posibil sa fac un powerhead, asa de 5-10L/h homemade?
Nu am moss.Insa am un vas cu apa in curte si in el s-a format un fel de alga sau ceva, care seamana cu un muschi mai rar. Oare in cantitati mai mari, nu este bun si acela? Sau planta aceea care arata ca o bila verde nu este buna?
Trebuie neaparat moss pentru creveti? Nu este si o alta varianta?
Pai no2 0 nu inseamna neaparat ca e ciclat, poate sa insemne ca este amoniac in apa, si ca bacteriile inca nu s-au format. Prezenta no3-ului indica ciclarea acvariului(daca si no2 este 0 sau foarte foarte mic).
O fi apa cristal, dar ai ciclat acvariul?
Stiu ca este ceva JBL ph minus sau sera ph minus.
Ph-ul este mare, daca no3 este 0 si no2=no3, ai dat de belea. Ai ciclat acvariul? Ph-ul il scazi printr-un schimb de 20% de apa.
Eu am folosit-o, si in prima zi mi-a aratat ph 7.5 si a doua zi 7.0. Cred ca nu e perfecta,dar merge.
pc.ciprian wrote:
HumanFace wrote:Red cherry au obiceiul sa se ascunda foarte bine?

dap, destul de bine

M-am linistit. Tot nu iesea numaratoarea, dar acuma sunt linistit. Ma miram, ca nu prea avea cine sa-i manance
Red cherry au obiceiul sa se ascunda foarte bine?

Forum Index » Profile for HumanFace » Messages posted by HumanFace
Go to: