[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Nu mi-au placut alea pentru usi glisante, dar mi-ai dat idei. Din una in alta, am ajuns la asta:

http://shop.ecosolaris.ro/profil_aluminiu_41x21mm_fotovoltaice

Pret ok, iar dintr-o bara de 3 metri mi-am facut necesarul pentru cele ~ 20 de leduri.

Multam de idei!
500 de lei bucata, m-am lecuit
Merci bre. De la tme.eu cumva?
Da, noi romanii suntem mai inapoiati decat tiganii, inca folosim prezervative/sterilete/anticonceptionale/plm dupa caz.
Sa-i arda focul de la mic la mare, am zis!
koala wrote:
Uite, asa am facut eu:

Barosane, ce dimensiuni are radiatorul din aluminiu si de unde l-ai cumparat?
Pentru t5 le-am facut si eu, cu laturile de 3cm. Bineinteles, ca le poti face de cat doresti si cum ti se pare ca e mai bine.

Tabla am luat-o de pe okazii.ro
Of, mai grasule, niciodata n-ai sa inveti..

CatalinBarbu wrote:
Asta e buna ?

Fie, te iert
Misto corali, boss!

Shubi wrote:Si femela surprinsa cu ouale-n gura

Aveam o poza potrivita pentru asta, dar mi-e rusine s-o pun pe forum
Boss, e ca la chiuveta de la bucatarie. Daca pui la scurgere o teava de 30, o sa te rogi de chiuveta sa se goleasca. Daca pui de 45, poti sa arunci si resturile din farfurie si tot se duce apa.

edit: http://aqua-life.ro/pvc/flansa-trecere-tank-union-32-mm

Eu zic ca e arhi-suficienta
Da bre, lasa ca fac maine un acvariu din rigips si il populez cu pastravi din rau
Va spun sincer ca am citit cu groaza ultimile posturi..

Baieti, stiu ca eu in fata voastra sunt praf, null, pielea de pe calcai, dar va rog frumos, incetati. Nu va mai certati, nu va face cinste iar toata discutia asta cu acuze nu face altceva decat sa indispuna lumea si sa arunce o pata asupra voastra. E normal sa aveti pareri si idei diferite, e absolut omenesc. Dar.. haideti, va rog io din sufletul meu de Banel, incetati.
Usor, usor, te dai pe brazda.

1 - nu e vorba ca nu ai nevoie de BA, dar NU POTI face un BA. poti, dar asta ar presupune sa decupezi geamul din spate ca sa poti pune un piaptan, iar asta e destul de greu spre imposibil
2 - faci o singura gaura, pui o flansa, un cot de 90 si o bucata de teava (in interior) iar in exterior o teava care duce in sump. bucata de teava din interior o tai acolo unde doresti sa fie nivelul apei.
3 - alegi o pompa cu debit reglabil si o reglezi in asa fel incat debitul de retur sa nu fie mai mare decat poate duce teava de scurgere.

Asta e tot.
Merci doctore
Am vazut balciul Dar am neste palinca la bord si nu vred ca e compatibila cu tiribomba aia
Amu.mergem pana in floresti sa mai incarcam ceva si urmatoarea oprire e la bors
Sunt in tranzit, am stat doar 5 minute pe dealul feleacului si 2 minute pe dorobantilor, cat sa incarcam niste chestii. Data viitoate, ca si mie mi-e dor de o betie in euphoria cu prietenii din cluj - sau in booha, la studenti
Pai ce-ai facut ma nene, maaa... Eu incotro o iau?

image
image
image
image
Na.. sa fie primite
Am avut plantat. Acareturile erau la fel de.multe si chiar mai scumpe.. sau tot pe acolo.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: