[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
lukitza wrote:Eu sunt ciclidar dar mai nou tot la marine intru.
Imi plac mult discutiile de aici, orice explicatie e insotita de poze detaliate, tre sa fi chiar prost sa nu pricepi.

Tot respectul, esti un fin cunoscator al frumosului si un adevarat acvarist smilie
O sa tot fie liniste, sunt in drum catre Curlanda si n-are cine sa intretina atmosfera. Asa ca postati o tzatza pentru sufletul meu
Bai, nu stiu cum e la voi, dar la mine exista reguli clare din partea nevesti-mii: am voie sa ma uit la fufe, dar sa nu pun mana (mana=orice parte anatomica, mana face parte din corp si corpul face parte din om)
Boss, nu uita sa verifici motorul

Nu poti bricola putin capacul, sa-i faci o fanta?

Eu ti-as recomanda un Eheim Liberty 200 sau un Aquael - Versamax FZN 2 (sau 3)
Uita de filtrarea mecanica (burete) si umple filtrul doar cu medii biologice, gen Minisiporax sau ADA Biorio (dupa buget).
Filtrarea mecanica e buna doar pe moment si iti da batai de cap, filtrarea biologica e pentru timp lung si mult mai eficienta.

edit: sau poate pui mana pe o bijuterie din asta: http://dennerle.com/en/products/aquaristic/aquascaping/filtration/scapers-flow
ocean wrote:Al meu e asa (scufundat complet) de un an jumate, si i-mi tine 29 de grade, deci e bun Jager-ul

Mi s-au lipit ochii de tate si buci si n-am observat ca mi-ai raspuns
Multumesc, nea ocean.
koala wrote:
PS: Plec intr-un weekend romantic, asa ca va las singuri acasa. Sa fiti cuminti!

O terapeuta din Thailanda ne impartaseste un leac traditional pentru constipatie.
In mod miraculos, daca te speli de trei ori pe dinti cica dupa aia ai un scaun normal! Sau cam asa ceva, nu sunt foarte priceput la limbajul semnelor

image
Nu ma tenta
Am uitat de problema aia, plm.. Cand ma intorc o rezolvam
Asa e frumos
Imi cer scuze, dar intre timp am primit o oferta pe care n-am putut s-o refuz
Sarcophytonul ramane la liber
Un filtru HOB (hang on back) ar fi mult mai eficient decat ce ai folosit pana acum. Cauta unul mai maricel, in care sa-ti incapa suficiente medii biologice de filtrare (ex. sera mini siporax).
Bacterii ti-as recomanda de la Prodibio, Biodigest + Biotrace.

Inca o intrebare, baieti. Mi-am pus problema incalzitorului si neica Bsbircea mi-a recomandat Eheim Jager de 300W.
In specificatii vad ca scrie ca e complet submersibil. Asa e, sau e o chestie de marketing?

Multumesc, sa va dea Dumnezeu culturi bogate si amante cu sanii fermi.
Se pare ca site-ul unde e poza merge din 2 in 3. Am pus-o pe plici, spre desfatarea voastra

image
Sefule, cand e vorba de tzatze nu gresesc niciodata
um02122 wrote:
Sefule, n-am pus pietre in acvariu, doar apa cu furtunul de gradina si otet cu sticla.

Scuze, nu stiu de ce am avut impresia ca ai pus si pietrele la tratat, sau poate ai recomandat cuiva si mi-a ramas in minte.

Poftim, ca sa ma ierti:

image
Da, mai scriu editoriale la Infractoarea Mov
um02122 wrote:Azi a sunat Suri, zicea ca vrea sa aiba o vorba cu tine si nu te-a gasit la birou.

+1111111111111111111

um02122 wrote:Coralii sunt parte din lantul trofic, mananca rahat de peste, sunt benefici.

Sau politicieni..
Dragi colegi,

cine e dispus sa ia sarcophytonul si sa mi-l tina aprox. o luna, pana ma intorc (de platit il platesc io, onlain cu cardul)?

Ofer bere, un clips de prins banii (mi se rupe daca n-aveti ce face cu el) si o poza cu mine, zambind ca Iliescu.
Doamne ajuta, sa fie primite, le voi aprecia cu toata mana. INIMA! Inima am vrut sa spun!!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: