Nu ma intelegeti gresit, eu am Fiat Panda (fost posesor de Oltcit), dar nu am permis si nici nu vreau (conduce sotia).
E masina patronului mic (pustiul lui boss) dar m-a incantat foarte tare (dpdv al habarnistului). In primul rand, scaunele se regleaza din butoane, in fel si chip. Iar astea ~7 ore cat am fost si am mers cu masina, am beneficiat de masaj shiatsu

In plus, au incalzire si racire (cu scaune incalzite am mai vazut masini, dar cu racire ba).
Din punct de vedere al soferului se conduce foarte usor, consuma relativ putin (media la 400km a fost de 9.1%), are pilot automat, camere jur imprejur (franeaza/incetineste automat daca simte un obstacol), pe display apare automat camera din spate cand dai inapoi, cand intri in tunel ai imagine in infrarosu, plm.. tot ce trebuie. Sonorizarea e misto, asigurata de harman kardon, aerul conditionat are mai multe moduri (omul il tine pe dispersie, se creaza o atmosfera racoroasa si placuta in masina, nu te loveste jetul de aer in nas).
Am trecut si pe la Bauhaus si mi-am luat pentru Bat-reef o freza si un ghidaj care sper sa fie bun