[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

In primul rand nu e nevoie de aprobarea mea pentru absolut nimic, e acvariul lui si face cum doreste, eu doar i-am oferit o idee cu ceva usor de realizat si de pus in practica.
Tot ca parere pur personala, de fost detinator al acvariului respectiv, n-as alege varianta cu cutia interna. Pentru ca din seria filmelor si pentru ca spatiu prea mic.
Nici cleaner shrimp nu poate baga?

Boss, neaparat sa-ti iei o Suri
Ce sumpuri visezi ma, urlete?? Ai uitat ca sunt in cuc cu satelitul?

Tu:

Din punctul meu de vedere, gaura e mai sigura. Cred ca e destul de greu sa tii overflow-ul amorsat in permanenta.
Ma gandesc acum, ca masura de siguranta, sa gauresc in partea de sus bazinul de colectare si sa-l leg la scurgere. Asta in cazul in care electrovalva da o chifla.
In plus, piatra ponce ordinara "naparleste", o sa-ti umple sumpul cu depuneri.
Nu fii chitra, ia-ti matrix
Intrebare. Pot sa folosesc un sistem ATO, iar in loc de pompa sa pun o electrovalva pentru apa (fix inainte de instalatie de osmoza)?

http://www.ebay.co.uk/itm/12VDC-1-2-Electric-Solenoid-Valve-For-Water-Air-Flow-Switch-N-C-Normal-Closed-/400970852326?hash=item5d5bb9a7e6:g:umcAAOSwLVZVvwRj

Scopul ar fi sa automatizez umplerea bazinului de colectare apa RO
Cand te intorci din vacanta, poate gasesti o herghelie de nemo
Sa trimit ingrijitoarea?

Cu alte cuvinte, ai fost la Walmart si nu te-ai putut abtine

Sa-ti traiasca!
Exact. Iei o seringa cu apa fierbinte, stropesti aiptasia si imediat apoi o tragi in seringa.

Nu te stresa prea tare nici cu viermii, cam in toate acvariile sunt, doar ca nu ies la lumina, stau prin pietre
In alta ordine de idei, azi am reusit sa-i fac portretul colegului meu NAE.
Nu-l cunoasteti pe NAE, dar va asigur ca portretul e extrem de reusit, seamana cu originalul in proportie de 99%

image
Bunataturi maxime
Doctore, zic si eu ca prostu, nu te supara pe mine.. De ce nu iei un controller Shubilian, sau un StormX?
Multumesc, Gabi

Cand ma intorc, promit ca il ferchezuiesc si ii fac o poza cat pot eu de buna
Nu prea imi dau seama din poza ce e, dar daca e ce cred eu.. s-ar putea sa nu-ti placa ;)
Multumesc, esti foarte dragut, dar nu e asa.
Sunt multe alte nano-uri pe forum care de la distanta il bat la fund pe al meu.
In primul rand, al meu duce lipsa de mentenanta (bine, cand sunt acolo il gadil zilnic, dar acum sunt 1500km intre mine si el). In al doilea rand, rockscape-ul meu e potrivit pentru un acvariu plantat, nicidecum pentru apa sarata. In al treilea rand, eu sunt incepator, deci exclus sa am ceva reusit

edit: multumesc, vecina
Mi-a trimis colegul o poza si un clip, cum s-a priceput si el.

P.S. merci Radu pentru mentenanta

Cred ca nu stii cat de cacaciosi sunt crevetii

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: