| Message |
|
|
|
Frate, parca traim in Kosovo... Mi-as picioarele!
|
 |
|
|
|
Manca-mi-ati baschetii de lucru!
In alta ordine de idei:
- am dat jos peruca eminesciana, acum arat ca o oaie tunsa la penitenciar
- mai citesc si eu aiurea pe forumuri din afara si multi recomanda sa bagi "pozi" in acvariu. de unde plm cumpar si io un kil de pozi d-astia?
|
 |
|
|
Da, corect. Si venea mama soacra sa scoata pietrele de la otet si sa le clateasca nitel
|
 |
|
|
|
Facem boss, sa moara Jenica
|
 |
|
|
Pai si ce treaba are greata vizuala provocata de spuma jegoasa cu scosul afara? 
|
 |
|
|
|
Sefu, maine pe la 3 jumate' te mai gasesc la serviciu?
|
 |
|
|
Frate, nu pot sa cred ce borhot, ce voma, ce cancer a scos otetul din pietrele alea... mi-a venit sa dau la rate cand am intrat in baie si am vazut grozavia 
|
 |
|
|
Ba, sa-l stapanesc sanatos. Eventual, sa-l platesc sanatos

|
 |
|
|
Poate te parasc la moldoveanca.. treaba ta, joaca-te cu focul
|
 |
|
|
Da Shubi, si tu esti sanatos la cap

|
 |
|
|
|
Domnilor, exista variante viabile si ieftine la pompele de valuri Jebao RW15?
|
 |
|
|
|
N-am.. google: policolor lazura perlata
|
 |
|
|
|
Da, e o vopsea de modelaj, arata bine. Eu am gasit o solutie si mai ieftina, de la policolor.
Intai dai cu lavabila (ce culoare vrei) si dupa ce se usuca aplici lazura (cu manusa speciala, cu burete deco, cu ce doresti). Cand se usuca, poti jura ca e tapet.
|
 |
|
|
|
Gurile rele zic ceva de Tunze si de senzorii optici..
Nu pompa te f...e, indiferent ca e normala sau peristaltica, ci senzorul de nivel.
Am tot amanat sa fac o modificare la sistem, un senzor "pe invers" pentru cazurile in care da chifle primul senzor.
|
 |
|
|
Lucian wrote:Ce-i frumos, ramane frumos
Felicitari!
Bine ati revenit, nene Lucian 
|
 |
|
|
|
Nu.. Adica nu pentru ce vreau eu.
|
 |
|
|
Da, pute.. asa a fost si la tura trecuta de pietre. Unde naibii sa o scot bre, ca stau la bloc
De aia intrebam de loc line, ca n-aveam de unde sti daca e util or ba. Merci, batran carcotas ce esti
|
 |
|
|
|
Un sfat va rog, scurt pe doi. La retur sa las teava asa cum e, sau sa-i pun un loc line?
Daca da:
- simplu, dublu?
- exista pentru teava de 32? sau doar cu adaptor/reductie?
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Nu vad poza ....
Cum bre..
|
 |
|
|
L-am gasit pe ebay, 25 de lire.. nu-i mult. Oricum, nu-mi tradez eu parfumul pe care-l folosesc de ani de zile 
|
 |
|
|