[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Multam. Ma gandeam si eu la asta, in timp ce frecam cu periuta de dinti la pompa de valuri.
Problema e ca nu stiu cat de mult pot sa privez acvariul de pompa.. ca n-am de rezerva din motive de chitrosenie
Intrebare: vreau sa curat un skimmer de proteine cu otet. Pot pune otet si peste powerhead? Sau se strica?
Nici o problema, accept cadouri
Merci bre, n-am stiut.
Dar asta luni.. am plecat repede, ca ma astepta omul ala afara in frig

(plm, acum mi-e si jena sa-l mai tutuiesc pe Koala, nu seamana cu ursuletul ala din poza, e matusalemic)
@Andrei - dottore, am receptionat clipsul si algele, sarutmana mult. Sa-mi zici cat costa si sa-mi dai un cont
Koala, acum plec. Hai, trage furoul ala roz pe tine ca vin

Aurel - merci, ai sugitat nitel?
E, dar in spate cu celelalte. Am mai avut, stiu cum e - o sa creasca mare in curand
Sa innebuneasca Lufthansa, am zis ca va lovesc cu poze, dar au iesit ca p...usca lui Avram Iancu.

In fine:

image image

image image

image image

image image
Plm boss, astea se intampla in birou la serviciu, oricum am cam sarit calul
Gata, l-am dat pe maxim iar bucata de furtun cu robinet "inutil" e numai buna pentru schimburile de apa

image

P.S. plm, eu doar asa pot invata, din greseli. Si daca mi se explica virgula ca la prosti
Atunci il las la debit mare, ca am reactor de biopelete. Si am sa pastrez sistemul la picatura pentru acasa, unde n-am sa am biopeleti.
dan_florin wrote:

Foarte adevarat! Totusi, n-am sa fac refugiul mai mare ca bazinul, da' un lucru e sigur, nu ma mai"zgarcesc"la volum.

Fa-l pe ala de 72 de litri si mai discutam peste 2 luni, cand o sa-ti doresti unul de 160 de litri
Sa moara Gilbert daca stiu ce-s alea. Zi matale cum e mai bine
Nu stiu bre, e un tub Shubilian, apa intra pe jos si iese pe sus. Tubul e burdusit cu matrix.
Pana acum a mers la jet, la cat duce pompa.
Bai, am fost in Hornbach sa-mi iau un robinet Eheim, ca sa reglez picatura de la reactorul cu matrix.
Plm, e 20 de lei un robinet Eheim, dar am gasit jucariile astea, 21 de lei 5 bucati

image

Am pus un T inainte de intrarea in reactor, un robinet pe capatul liber al T-ului si un robinet la iesirea din reactor.
E destul de picurator, trebuie debit mai mic, mai mare?

Te sun, baby
Bre, traiti-ar teneshii..

N-am unde sa mai bag pietre, sumpul e aglomerat, acvariul e plin. Plm, am o traista de pietre si la nentoo Dragos, sta piatra aia la curat de vreo 7 luni.
Am vorbit cu Dottore, nu trebuie sa-i promit nimic, doar sa-i alimentez contul Numai sa zica ce si cum.
Am luat crapelnita pentru baboi la mine si am drum pe la televiziune. Daca mai esti acolo pe la 15:30, sa dai o fuga sa o iei.

Daca pui si 10€ alaturi, dau buna ziua

Ce sa mai.. la 2-3 zile transportul, nu cred ca mai supravietuiesc pozii.. Poate gasesc ceva pe plan local.
Multam, boss!
Astia cum naiba se pastreaza? Sau se pun la gramada in acvariu/sump?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: