[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Da, eu am creat parfumul, special pentru fanii mei
Asa, sa fiarba matele in ei de viermi fosfaciosi!

image
Exact, sa moara Gilbert daca te mint

Sunt puturos de-mi put calcaiele, direct.

Fara legatura cu nimic, mi-am adus aminte de o intamplare veche. Stateam in dreapta-fata in masina care ne duce la serviciu. Undeva, pe la Aviatorilor, o soferita nauca a incercat sa croseteze, i-a taiat fata colegului sofer (frane, dat din buze, etc), in fine.
La semafor, ne-am nimerit in stanga masinii cu soferita de duminica. Am deschis geamul si m-am uitat la ea cu repros. Cu mult tupeu, a inceput sa turuie si sa dea din maini, de parca noi am fi fost vinovati. Ei bine, dragilor, intr-un puseu de glorie mi-au iesit pe bot urmatoarele vorbe de duh (dezacordul gramatical a fost voit):

Faaaaaaaaaaaa, esti proasta de-ti pute tzatzele, da-te dracu!
Am venit acasa cu 3 planuri marete:

- sa gauresc bazinul pentru apa de osmoza
- sa scot piatra tratata si sa incep tratamentul la restul pietrelor
- sa probez pe o bucata de rigips o vopsea decorativa (lazura), imitatie tapet

Suplimentar, sa masor niste chestii pentru Shubilian si sa vad ce flanse am nevoie de la Peti.

Dau o bere celui care ghiceste cate task-uri am rezolvat de cand am ajuns acasa (1,5h)

Din pacate am patit-o si eu cu sistemul ato.
Asadar, am facut o fecioreasca albaneza. Am lasat apa sa se evapore natural timp de 24 de ore, apoi am cronometrat cat ii trebuie sistemului ato sa completeze apa (au fost 3 minute) si am pus sistemul ato pe o priza programabila, i-am dat 5 minute pe zi, la o ora cand sunt si eu la birou (9 dimineata) - exceptand zilele de sambata si duminica.

Cum ar zice ardelenii, patzesti.
Festina lente!
Noi sosite in acvariu, multumesc Ciprian!
Inca nu s-au deschis complet, pentru ca Fane Curierul si stres

image

image

Si dedicatie pentru Dottore Andrei

image

Bre, sincer nici nu ma agit prea tare.. As da bazinul la apa mai spre toamna, dupa ce se duc caldurile astea.
Momentan, mai am de tratat jumatate din cantitatea de piatra uscata, apoi vedem. Stii cum e, nu e dupa cum planuiesti ci dupa cum ti se scoala pe moment
M-am pregatit, mai pun si io un gogosar, un biscuite..
Ok

Aveam totusi 50-60 ember tetra si o multime de creveti
Nu ma intelege gresit, ma refeream la filtrarea apei care vine pe teava sistemului "la picatura". Filtrarea bazinului era asigurata de 2x Eheim 2078
Ce bazin, ala de la vila?
Exact cum aveam io la plantat. Si o filtram minimal, prin 2 filtre casnice, unul cu ceva gen bumbac si unul cu carbune activ.
E misto, in primul rand ai un schimb constant de apa, mic dar constant, iar vara scapi de problema apei evaporate si iti mai scade si temperatura din bazin.
Bre, sa te faci doftorita de pejti!
georgemonda wrote:azi ai ocazia sa dai de baut..
..multi ani buni herr Pavel-escu

Merci, ziua mea e in noiembrie

Apropo de baut. Ieri m-am dus la Mega sa iau d-ale gurii si am ramas ca prostul in fata unui raft. Cidru. Plm, am auzit de cidru, dar nu stiam cu ce se mananca. Mi-am dat seama ca am 43 de ani si eu n-am gustat din licoarea aia..
Am luat, ma gandeam ca e un soi de vinisor mai de vara. Plm, e o citirica acidulata, parca e sampanie pentru copii Oricum, pentru potolit setea e numai bun.
Ma, nu e prima data cand vreau sa scriu ceva si iese altceva. Plm, s-a instalat ROZA.. Inca ma amuz cand fac greseli de genul, dar ar trebui mai degraba sa ma ingrijorez.
Evident, doream sa scriu "nesperat de bine"
Faye wrote:In afara de respiratie si faptul ca e bleg, nu prezinta niciun alt simptom.

Si ti-am zis, madame, sa nu-i arati poza cu mine
Sa-mi confirme cineva ca e bun pentru ligheanul meu si ti-l iau. Nu e sigur, sa auzim vocea expertului mai intai
Sa vezi pe gagici cum le conving, le arat o tzatza si gata, le-am dat cu rotile-n sus (oamenii rai zic ca-mi put tzatzele si de aia..)
Cu mare placere, dar te anunt in mod oficial ca sunt pilaf in domeniu

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: