Am primit de la mos Peti nisipul (ATI, cu granulatie 1,2mm). Sper sa-mi ajunga 40 de kile.
Am mai primit vitamine de la Aquaforest pentru corali si pentru pesti, ciorapi de schimb pentru sump, ciment pentru rockscape, flansele de trecere si o sticla de nopox de casa (nu m-am putut abtine si am luat 3 guri, am ajuns sa rad la pereti)
Am comandat deja de pe ebay ce mi-a recomandat Luckitza. Nu dau o poala de bani la zexstar, doar ca sa luminez piatra seaca si ciortanii..
Daca n-au banda autoadeziva, cum le lipesc?
Am renuntat la idee inca de cand am vazut pretul.
Planul era sa fac cu CREE-uri de 3W, dar pentru ca sunt chitros, ma gandisem ca ies mai ieftin cu banda. Raman la ledurile de 3W, mai ales ca nu voi avea corali si nu-mi trebuie cine stie ce lumina
um02122 wrote:
Voi incerca sa ung toate conexiunile electrice cu ceva izolator, gen sacaz, Vaseline, ceara, etc. Trebuie sa fie usor de indepartat / curatat.
Bun, am scos pietrele de la tratament, le-am spalat bucata cu bucata cu dusul, sa se duca praful ala rezultat in urma tratamentului, ca sa le pot da la apa curata.
Pe unele pietre am observat ca inca mai exista tesut moale (corali, bureti, naiba stie ce). L-am smuls cu clestele, m-am uitat pe toate partile, dar presupun ca au mai ramas.
Sa-mi fac griji, sau s-o las asa?
P.S. otetul face minuni, am facut luna skimmerul Mai trebuie sa ma prind cum desfac pompa ca sa-i curat si rotorul, in rest e gata.
In general, mai toti am trecut prin chestii neplacute. La unii a fost ghinion, la altii (eu, de exemplu) a fost prostie.
Ia-o usor, vezi care e dimensiunea dezastrului, calmeaza-te, ia-o de la capat.
Cum zicea si Koala, desfa acvariul, curata, degreseaza, lipeste-l temeinic. Daca sticla e zgariata, cumpara doar foaia din fata, lateralele si geamul din spate nu prea conteaza. Si cu ocazia asta, poate mesteresti si un bean animal.
Imi pare rau de necazul pe care-l ai, succes in continuare!
Spre deosebire de ALTII, nu dau nume, care nu lucreaza deloc. De exemplu, cineva care trebuie sa-mi faca usi pentru bai, ca sa nu mai stau in plm cu perdea in loc de usa