| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Koala, merci, dar nu e ce-mi trebuie.
Waterlife, multumesc, dar 50 lei / kilogramul de piatra uscata e prea mult pentru mine. Nu comentez pretul, e dreptul tau sa ceri cat doresti. In plus, eu sunt calator cu tramvaiul si autobuzul, mi-ar fi foarte greu sa vin pana la tine
Astept sa faca Peti ochi, am vazut ca are ceva pe stoc.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Faye e informata, ca de obicei. Ai cumva ochii albastri si conduci o Volga neagra? 
|
 |
|
|
|
Vezi ca vinurile de la Vinarte sunt seci si tari, ia cu masura ;)
|
 |
|
|
|
Am, am.. Da-mi Doamne rabdare... DAR ACUM, ACUM, ACUM!!!
|
 |
|
|
Acum la modul serios, nu pot pune corali.
Coralii sunt scumpi, iar eu nici acum n-am reusit sa umplu lighenasul de la birou cu corali, asa cum mi-am dorit. In plus, m-au costat destul de mult.
Lumina - am sa construiesc ceva foarte ieftin si nepretentios, suficient cat sa-mi lumineze pietrele si bibanii. Daca vreau corali, asta inseamna ca trebuie sa umblu si la lumina, implicit la buzunar. Iar in prezent, buzunarul meu are o gaura imensa in el
|
 |
|
|
N-am primit nici o oferta si ma enervez! Iar un Pavelescu nervos e periculos 
|
 |
|
|
Nenea Koala, ia vezi sefu.. bajetii se leaga de veata mea 
|
 |
|
|
As dori sa cumpar 2-3 plate-uri.
Eventual sa arate si bine, cam ca in poza de aici: http://s1086.photobucket.com/user/cmccoy1088/media/471-Copy.jpg.html
Ofer la schimb poze cu mine, zambind ca Iliescu si un clips de prins banii (nu ma intereseaza daca aveti sau nu ce face cu el). Ah da.. ofer si bani
|
 |
|
|
Sincer, mai devreme de septembrie nu cred ca pupa apa. Si o sa fii dezamagit, acvariul o sa fie doar cu piatra seaca si cu pesti, fara corali 
|
 |
|
|
Mai, m-a batut gandul de vo' doo ori, dar mi-am revenit 
|
 |
|
|
|
Am terminat si cu tratarea pietrelor, azi le-am pus la scurs de ultima apa. Maine o sa incerc sa le combin, am sa pun poze si sper sa fiti pe faza ca sa ma indrumati pe calea cea dreapta (dar nu catre lumina si loc de verdeata).
|
 |
|
|
Cam mult.. mai lasi la pret?
Sa nu te apuce vrednicia pana nu zbier eu, mai am de adunat si de muncit pana sa dau animalul la apa. Maine imi aduce prietenul meu (al carui nume n-am voie sa-l pronunt aici din motive de certuri matusalemice) osmozorul si pompa Jebao 12000. Mai ramane problema pompelor RW15 (sper sa reuseasca Peti sa-mi aduca, daca nu, apelez la Mosu) si a reactoarelor Shubiliene, care vor fi disponibile abia pe la sfarsitul lui august. Pana atunci, plm ca Nicu la Protv
|
 |
|
|
Merci
Sa vedem ce si cum intai. Plm, e mult de munca, tre sa dau acvariul la prima apa, dar asta presupune sa fac tevaraia, una-alta, etc.. Apoi trebuie sa fac rockscape-ul (plm, aici sunt zero barat, niciodata nu mi-a iesit un "scape"), apoi sa golesc bazinul, apoi sa pun nisipul si toate cele. Smf, cred ca-l desfiintez, ca e prea mult de munca
P.S. cat costa?
|
 |
|
|
Merci boss 
|
 |
|
|
koala wrote:Daca nici io nu ma pricep la baut, plm, cin' sa mai stie?
Adevarul e ca am banuit io ceva, dar nu eram sigur
|
 |
|
|
Sunt pofticios, da-ma dracului
Darlailor, am o intrebare. Flansele Aquamedic au 2 garnituri, una din cauciuc si una din plastic dur. Care se pune in acvariu, in apa si care se pune in afara acvariului?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |