Message |
|
Bine multumesc.......am sa fac tot ce a spus Alber......scz de deranj...
|
 |
|
am sa imi fac o prezentare la "despre noi" ..dar de ce este asa de importanta locatia mea?
|
 |
|
Salut...am un acvariu mic de 20 l in care tin 2 pesti conconius,2 neoni ,1 xifo si 2 sanitari ... Acum doua zile tatal meu a cumparat o altfel de hrana pt pesti(inainte le dadeam un fel de pulberi maronii-rascate ,care inchideau apa la culoare) si tatal meu spune ca vanzatoare ia dat puricei(sunt ca niste coji de grau sfaramate) sper ca v-ati dat seama de ce mancare vorbesc..Problema este ca mancarea asta noua nu coboara la fund si astfel sanitarii nu mananca....Sa ma duc sa cumpar mancarea veche?
|
 |
|
a ms ...ma refeream la cantitatea pe care o mananca ei...unii sunt mai curajosi si mananca mai mult si altii mananca mai putin
|
 |
|
am cam 5 cm nu e chiar asa de mare peste....si mai am o intrebare :cat timp pot rezista 8 pesti fara mancare(adica eu o sa plec weekendul asta si vreau sa stiu daca trebuie sa rog pe cineva sa vina pt acele 2-3 zile sa ii hraneasca
|
 |
|
am un acvariu de 10 l in care trebuie sa o tin si am facut o despartitura asa cum m-a sfatuit cineva ca sa cada puii jos,momentan nu am nici o planta...pesti ii am de 1 luna si celalat acvariu este mic (20 l) asa ca m-am gandit sa nu mai cumpar plante.este neaparata nevoie de planta?
|
 |
|
si planta ajuta la oxigenare? si de exeplu mie chiar 21 de grade imi ramane apa acolo...la 21 nu il afecteaza in timp?
|
 |
|
deci am*
|
 |
|
Deci un xifo gestanta si vreau sa stiu daca rezista 2 zile intr-un acvariu de 10 litri fara filtru ,pompa oxigenare,etc)...poate rezista?
|
 |
|
am un acvariu mic de 20 l cu 8 pesti :2 xifo,2 neoni,2conconius si 2 sanitari ....apa o pun de la robinet cu vreo 20 picaturi de "neptun dezinfekt" pestii eu zic ca se simt bine (mentionez si ca nu am plante naturale,prea mic acvariul)....oricum de ceva timp (2 saptamani) am observat ca unui xifo i s-a umflat burta(nu e neagra ci mai degraba alba cu un pic de negru,foarte slab ,doar pe partea frontala) ...eu cred ca este gestanta....insa am observat ca azi dimineata se comporta cam ciudat  ... se urca pana sus dupa care cadea jos unde se misca cam ciudat si repeta urcarea si coborarea ...acum inspre seara nu mai are acest comportament...poate cumva sa fie bolnava?sau se apropie momentul sa fie "mamica"? daca aveti nevoie de alte specificatii va rog sa mi le cereti .....multumesc
|
 |
|
cam cati pui o sa faca?
|
 |
|
bine ii pun inr-un borcan mai mare,dar cum as putea eu tine apa oxigenata,si la temperatura constanta?
|
 |
|
pai nu pot sa ii tin o luna in fatatoare?
|
 |
|
bun deci cumpar o fatatoare ,si cat tebuie sa tin "mama" si puii acolo?presupun ca nu e bine sa las puii mici langa alti pesti mai mari nu?
|
 |
|
Scuze,nu se vede prea bine la camera de 3 mpx ,camera foto e la repartii  ...chiar s-ar putea sa nasca pui,daca ajungi la concluzia asta ,spune-mi te rog ce ar trebui sa fac
|
 |
|
ii am numai de 2-3 saptamani....si inainte avea ceva burtica dar acum sa umflat si este mult mai remarcabila decat inainte...nu stiu exact cum se numeste macarea lor,sunt un fel de pulberi de culori diferite(moro,roscat,verde,etc)..xiforii sunt vivipari?
|
 |
|
deci am un acvariu mic de 20 l,in care sunt 14 pesti(stiu ca sunt multi,initial erau 10 dar tatal meu a mai luat,iar vanzatoarea nu ia mai primit,deci ce era sa fac...).Ih hranesc de doua ori pe zi,o data dimineata si o data seara,sa fie cam mult? si pt doly:pe acest forum eram ,dar acum macar mi-a zis cineva unde trebuie sa postez...nu ca tura trecuta ,cand mia zis doar ca am gresit locul
|
 |
|
Sunt nou pe forum ,si incepoator in acvarii de pesti...pana acum am scris in vreo doua parti de forum dar mi se spunea ca sa nu am nimerit foumul bun si sa scriu in alta parte....oricum am o intreabre:pe langa altii,am 4 xifori dintre care la unul a inceput sa i se umfle burta..care ar fi explciatia?
|
 |
|
Ma refeream la fecale...atunci la ce sunt folositori sanitarii?si cine crezi ca mi-i cumpara?
|
 |
|
Buna ziua .am un acvariu de 20l cu 14 pesti(stiu ca sunt multi,initial aveam 10 dar tatal meu am mai luat 4 si nu am cum sa ii mai schimb)
Deci am asa:2 gupy,4 xifori(mai maricei),2 sanitari,2 zebre,2conconius si 2neoni..Vor rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1.Cat de des ar trebui sa ii hranesc?
2.Sanitarii mananca resturile pestilor?
3.daca da ,ar trebui sa mai iau,cati?
|
 |
|