[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
adyzds
Junior member

IP:

Salut...am un acvariu mic de 20 l in care tin 2 pesti conconius,2 neoni ,1 xifo si 2 sanitari ... Acum doua zile tatal meu a cumparat o altfel de hrana pt pesti(inainte le dadeam un fel de pulberi maronii-rascate ,care inchideau apa la culoare) si tatal meu spune ca vanzatoare ia dat puricei(sunt ca niste coji de grau sfaramate) sper ca v-ati dat seama de ce mancare vorbesc..Problema este ca mancarea asta noua nu coboara la fund si astfel sanitarii nu mananca....Sa ma duc sa cumpar mancarea veche?
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

1. Da din pesti sau schimba acvariul cu unul mai mare.
2. Presupun ca primul tip de mancare e unul din gama ieftina tip troco prim, ceea ce iti recomand sa renunti la el si implicit la puricii aia de balta, sunt asa de nutritivi ca pufuletii la om.
3. Gasesti in petshop mancare mai buna si mai concentrata. O cantitate mica si hranesti mai putin decat hraneai in mod normal si va fi mult mai bine pentru pesti si nici nu va mai colora apa sau sa o imbacseasca mai repede cum facea primul tip de hrana.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

@adyzds, ai fost nu o data rugat sa-ti faci o prezentare la rubrica "despre noi" si sa-ti treci locatia in My profile.
O mai fac si eu odata, pentru ultima oara, te asigur.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/05/2011 11:01:49

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
adyzds
Junior member

IP:

am sa imi fac o prezentare la "despre noi" ..dar de ce este asa de importanta locatia mea?
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

adyzds wrote:am sa imi fac o prezentare la "despre noi" ..dar de ce este asa de importanta locatia mea?

Iti multumesc pentru deranj. Ma refer la cel cu prezentarea. Si daca tot m-am apucat sa tastez putin, hai sa-ti explic si cum e cu locatia, nu ca as fi obligat, dar astazi sunt intr-o dispozitie buna. Trecerea locatiei in My profile, ne ajuta pe noi, colegii tai sa te indrumam atunci cand ai nevoie de ceva produse sau orice altceva, catre un magazin, un sait sau mai stiu eu ce. In al doilea rand, este normal ca atata vreme cat stam de vorba sa mai stim si cu cine si de unde e. Bunul simt ar trebui sa dicteze asta; atunci cand intri in casa cuiva sa te prezinti putin si sa spui cateva cuvinte despre tine. Nu mi se pare un capat de tara. Ma rog, poate suntem majoritatea defecti ca cerem aceste detalii informative si strict secrete.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

In primul rand, bine ai venit Adyzds!!
Treaba aia cu Despre noi este trecuta in regulament, d-aia isi racesc oamenii gura(tastatura).
Nea Alber, asa ca o sugestie, treceti si asta cu "location" la reglement, parerea mea

Acum sa-i raspundem si baiatului/fetei, pentru pesti este bine sa le mai variezi dieta, macar din cand-in-cand.
Asa ca te poti duce la pet-shop sa le mai iei mancare, e de preferat una mai calitativa(Sera, Tetra, Hikari, Ocean nutrition etc. ordinea e aleatorie)
[Email] [Yahoo!]
adyzds
Junior member

IP:

Bine multumesc.......am sa fac tot ce a spus Alber......scz de deranj...
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

In primul rand ai prea multi pesti pentru 20l .Daca vrei sa ai ceva cat de cat ok ori iti faci un nano cu pesti pe masura,ori iti cumperi un 40-60l (mai recomandat) ,cu aparatura necesara,si apoi iti poti face griji referitor la hrana.Hrana se cumpara in functie de ce pesti ai,majoritatea producatorilor au game variate special pentru unele specii sau in functie de marime.

Forum Index » Hrana
Go to: