[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
"dar daca era al meu"

plm
Multumesc

Inca o data, chiar daca o cumpar nu e obligatoriu s-o folosesc. La fel am mai cumparat pe vremuri niste "crengi" din piatra si asa au ramas

Am vorbit deja cu Peti, o sa aduca ceva plate-uri curand.
Acvariul meu va fi fara corali, doar cu piatra seaca si lostrite
dan.pavelescu wrote:Domnilor, exista variante viabile si ieftine la pompele de valuri Jebao RW15?

Ce parere aveti despre jucaria asta?

http://www.marinedepot.com/Maxspect_Gyre_XF130_Generator_Flow_Pump_Adjustable_Flow_Aquarium_Powerheads-Maxspect-0M30040-FIPHAD-0M30049-vi.html
Ia sa vedeti voi ce a facut Pave in ultimile 10 minute:

1 - Doamne ajuta!

image

2 - Succes, tzeava, ceas!

image

3 - Original, american, cauciucat!

image
Nu stiu ce nu-ti place tie la bazinul ala, dar daca eram al meu ma autoproclamam regele reef-urilor si ceream cu nesimtire sa mi se ridice statuie.

E modul meu de a spune ca-mi place acvariul
Ce 6 milioane boss, ca tinichelele alea pe care le aveam io nu costau nici cat o pereche de pantofi bulgaresti
E, vezi ca se poate?

Plm, voi ati avut ROLE in tinerete. Eu am avut PATINE CU ROTILE
Ma deprimati grav cu kilogramele astea.. Va rog sa va exprimati in litri
Nu e nici prima si nici ultima oara cand cumpar inutilitati. Daca le folosesc sau nu, paguba-n ciuperci
Ce hiene

Ma, ziceam pe undeva ca am rarit beutura si m-ati luat in balon. Deci plm frate, mi-a venit aviz, m-am dus la posta, am luat un colet ce venea din RFG si plm.. nu-mi aduc aminte cand am comandat. Adica, stiu ca doream produsul, ca imi facusem planuri, dar sa-mi bag potarnichea daca mai stiu cand am comandat.

image
Am inteles, piatra vie e mai scumpa, bla bla.
Topicul zice ceva de "dry rock"
In Ghimpati
Koala, in zona aia nu exista cabinete medicale si stomatologice, lumea se trateaza fie la Bucuresti, fie la Alexandria (departe amandoua).
Vrem sa facem cabinet stomatologic, medicina generala, radiologie si farmacie.

Andrei, nu-mi pasa de masini, nu ma pasioneaza si nici macar nu am permis de conducere.
Singura masina care m-a pasionat si cu care dadeam ture in poligon, a fost prima mea masina (un Oltcit). In rest.. neinteresant ;)
Razi tu, dar daca-mi iese afacerea la tara (casa nu e pentru locuit, ci clinica medicala), s-ar putea sa-mi permit un camion de corali
Neaparat pe un ziar maturat 5-6 zile!
Baga repede un schimb de locuinta sau o viza de flotant
Va rog sa nu luati in seama afirmatiile incomplete oferite de Koala.
Ciolanul musai sa fie AFUMAT! Si nu neaparat ciolan, ci orice afumatura.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: