| Message |
|
|
N-am mai avut rabdare si am cioplit-o

|
 |
|
|
Ma gandeam sa iau piatra asta mare si sa ma apuc sa cioplesc in ea. Bine, nu asa cum am mazgalit in poza, ideea e sa construiesc o arcada dintr-o bucata. Merge?

|
 |
|
|
Merci, mai lucrez nitel 
|
 |
|
|
Si ca sa vedeti ca sunt multitasking, multilateral, polivalent si plm, in timp ce frec motanul pe forum mai fac si treaba.
Pietrele sunt puse in echilibru, daca si voi considerati ca sunt ok, ma apuc de cimentat.

|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Grasilor!
|
 |
|
|
Na.. io imi ungeam rotilele cu popita cu ulei fin, de la masina de cusut a maica-mii. Pana s-a prins intr-o zi unde ii tot dispare uleiul.
Mai mult nu va zic, dar sa stiti ca aveam masina de spalat Alba-Lux cu furtun dureros de detasabil 
|
 |
|
|
|
Apropo.
Maestrul Aurel Iozefini se plimba pe strada. La un moment dat, un tip il acosteaza si ii spune ca nu crede in magia lui.
Iozefini ii zice tipului sa-si aleaga ceva, ca sa-i demonstreze.
- Pai, fa-l pe cetateanul ala sa intre in stalp
Se concentreaza Iozefini si na.. cetateanul tantalau da cu momaia in stalp.
- Coincidenta! Fa-l pe ala sa cada in canal!
Din nou se concentreaza Iozefini si na.. se duce tipul in canal.
- Mda.. posibil sa fie ceva magie la mijloc.. Ia, vezi geamul ala deschis la etajul 4? Fa-l pe individ sa-si arunce televizorul pe geam!
Se concentreaza Iozefini.. nimic. Se concentreaza mai tare, din ce in ce mai tare.. Pe geam iese un individ si zbiara:
- Domnule! Eu nu am televizor!!
|
 |
|
|
|
Io nu port ceas
|
 |
|
|
|
Tare sunt curios cu chillerul ala diy. Bafta cu proiectul!
|
 |
|
|
Norocul vostru ca mi-e lene sa ma ridic la voi, ca va plesneam de numa' 
|
 |
|
|
Ai zis, da. Am si ochelari, dar nu i-am mai scos din rucsac de 2 luni 
|
 |
|
|
Dan Florin, toata stima, esti un fin cunoscator al artei
Koala, ce citesc eu in diagonala, dar nici cu tine nu mi-e rusine
Ala e vasul pentru apa de osmoza. La osmozor o sa am o electrovalva cuplata la 2 senzori de nivel. Daca senzorii de nivel, alimentatorul de la electrovalva sau dracu mai stie ce - deci daca ceva se foote si ramane osmozorul deschis, surplusul se duce pe gaurica vietii direct la canal 
|
 |
|
|
|
Da bine bre, normal ca ne-am dat si cu placa cu rulmenti. Dar nu aveam haturile alea, o controlam cu picioarele ("osia" din fata cu rulmenti era mobila)
|
 |
|
|
Am avut tenesi chinezesti, albi si cu talpa verde 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Bai, n-ati apreciat cu cat talent am dat gaura in sticla!!
Ia, apreciati-ma repede pana nu ma enervez 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Pai in cazul asta imi convine, o pompa sun-sun marisoara e sub 100 lei. Pot sa-mi iau 2 si inca 2 de rezerva si sa ma doara la bascheti.
|
 |
|
|
|
Nu vreau sa fiu pionier, plm, nici macar soim al patriei.
Problema e ca doua pompe RW15 costa multisor, ~800 ron. Gyre era o chestie interesanta dpdv al controllerului si al aspectului. Oricum, ori ca-ca, ori ca-ca, n-am bani de pompe (momentan).
Pot sa startez acvariul cu doua basini de pompe, pana o sa am foduri pentru pompe mai smechere? Sau imi bat cuie in talpa aiurea?
|
 |
|
|